Vékony láb,kerek popsi,vékony derék gyakorlatok teremben?
Pár hete járok terembe és mind azt olvasom hogy vékony derék/lapos has=cardio+kcal "hiány" viszont kerek/nagy popsihoz=no cardio/kcal "többlet"/nagy súlyok
Akkor a 2 üti egymást és nem tudom hogy mit csináljak,plusz fenék gyakorlatoknál mindig a combomat érzem és nem a popsimat,tudom hogy először aktiválni kell a fenék izmot de az alatt is csak a combomat érzem valamiért.
Hogy tudom aktiválni+milyen gyakorlatok jók popsira és nem combra? Meg mi legyen a cardióval és a kalóriákkal. Utánanéztem interneten de ott 100 fajta különböző dolgot/teóriát talál az ember.
163cm 52 kg
20/25% test zsír
40% izom
Semmi protein
Tini
A cél Mathild Tantot/Daisy Keech
Elég nagy marhaságokat olvastál...
A popsira a legjobb gyakorlatok: guggolás széles terpeszben, annyi súllyal, amennyivel meg bírsz csinálni 20 ismétlést 35 - 40 másodperc pihenőkkel. Ezután jöhet a hátsó comb gép vagy a kitörés - a kitörést én nem csinálom, mert fáj tőle a térdem.
Neked felesleges heti 1 kardiónál többet, mert így is kicsit kevés a súlyod.
Az étrendre azt a megoldást mondom, ahogy én csináltam mindig is. Ritkán eszem zsíros ételeket, és édességet is maximum heti 1 - szer egy csokit vagy péksüteményt.
Kenyeret felejtsd el! Zsemlét ehetsz, de, abból is csak maximum kettőt naponta szendvicsként.
Ha megteheted, akkor egyél fehérjedús ételeket minden nap!
Protein az meg alap dolog, ha valaki konditerembe jár! A protein az koncentrált fehérje, és attól is jobban fejlődsz! Nem kell többet innod, csaj edzés napokon edzés után!
Nagyjából ennyi.
Üdv.
Szóval látom sokan félre értettek/rosszul fogalmaztam
Edzek teljes testre, bicepsz, tricepsz,váll,hát,has,comb,vádli
De hogy a kar/hát hogy lehet izmos és formás azt magamtól is tudom csak a lapos "has+kerek popsi" amit nem igen értettem és nyilván nem szöcske lábakat akarok egy hatalmas barackkal,ezért is edzek combra is csak ami zavar hogy amikor épp popsira edzek akkor is a combomat érzem pedig arra vannak más gyakorlataim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!