Milyen gyakolratokat tudnatok ajanlani kondiba ami derek gerinckimelo? sajnalatos modon szuletesi rendellenesegem fél csigolyával több van és rosszul illeszkednek, meg a tartasomon is javitanom kene.. edzek mar nagyon regota.
Figyelt kérdés
Hiperhajlitas,mellehzuhas,evezogép, esetleg huzodszkodasok? ha tudtok valami nagyon jo bevalt hat-derek erosito gyakorlatok#Hát-derék
2020. aug. 17. 00:44
2/2 A kérdező kommentje:
Igen az uszast azt tudom hogy az egyik legjobb! De most a konditermi hat edzes gyakorlataira vagyok kivancsi :) mert edzo ovet rendeltem es ugy szandekozom edzenj hogy az rajtam legyen hat edzes soran de esetleg a sajat testsulyos huzodszkodasok szelesen,szuken, mellhez huzas szelesen,szuken, es melltamaszos evezesek , hiperhajlitas esetleg az rendben lenne? ( olyanokat kerdeznek akik mar jaoval tobb eve benne vannak a sportágban.. es aki ert ehhez:)l
2020. aug. 20. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!