Vékony láb,kerek popsi,vékony derék gyakorlatok teremben?
Pár hete járok terembe és mind azt olvasom hogy vékony derék/lapos has=cardio+kcal "hiány" viszont kerek/nagy popsihoz=no cardio/kcal "többlet"/nagy súlyok
Akkor a 2 üti egymást és nem tudom hogy mit csináljak,plusz fenék gyakorlatoknál mindig a combomat érzem és nem a popsimat,tudom hogy először aktiválni kell a fenék izmot de az alatt is csak a combomat érzem valamiért.
Hogy tudom aktiválni+milyen gyakorlatok jók popsira és nem combra? Meg mi legyen a cardióval és a kalóriákkal. Utánanéztem interneten de ott 100 fajta különböző dolgot/teóriát talál az ember.
En roman deadliftet szoktam csinalni, es egy honap alatt latvanyosan javult a popsim egyebkent, es ez a gyakorlat meg kevesbe is edzi a combokat mint a guggolas, szoval inkabb ezt ajanlom, ha arra nem szeretnel izmot epiteni. A sok kardiot felejtsd el, csak vinne le rolad a kilokat, viszont a feherjet tenyleg elkezdhetned, ha nem is proteinshakekent, de tobb huskent, abbol epit foleg a szervezeted izmot.
De roviden: deadlift, foleg roman
teljes mozgástartományban guggolj,amilyen mélyre csak megy.
a serleg guggolásra keress rá és próbáld ki.
fogsz 1 súlyt amivel megy kb 12 ismétlés.
csinálsz 2 sorozatot.
aztán fogsz 2-4 kilóval nehezebbet és csinálsz 3 sorozatot 8-10 ismétléssel.
2-3 hetente pedig növeld a súlyt 2-4 kilóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!