Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vékony láb,kerek popsi,vékony...

Vékony láb,kerek popsi,vékony derék gyakorlatok teremben?

Figyelt kérdés

Pár hete járok terembe és mind azt olvasom hogy vékony derék/lapos has=cardio+kcal "hiány" viszont kerek/nagy popsihoz=no cardio/kcal "többlet"/nagy súlyok

Akkor a 2 üti egymást és nem tudom hogy mit csináljak,plusz fenék gyakorlatoknál mindig a combomat érzem és nem a popsimat,tudom hogy először aktiválni kell a fenék izmot de az alatt is csak a combomat érzem valamiért.

Hogy tudom aktiválni+milyen gyakorlatok jók popsira és nem combra? Meg mi legyen a cardióval és a kalóriákkal. Utánanéztem interneten de ott 100 fajta különböző dolgot/teóriát talál az ember.

2020. szept. 10. 20:09
1 2
 11/18 clint ***** válasza:
Az általad írt mindkét modellnél inkább a genetika játszik közre mint az edzés.
2020. szept. 11. 06:39
 12/18 anonim ***** válasza:
P unci p unci p unci, szép mell, sokkal fontosabb
2020. szept. 11. 06:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm értelmes válaszodat,de én magamnak szeretnék tetszeni és nem neked ha nem gond,aki normálisan válaszolt annak köszönöm
2020. szept. 11. 06:55
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Tuti ilyen saláta p unci van alattad😂
2020. szept. 11. 15:53
 15/18 anonim ***** válasza:

En roman deadliftet szoktam csinalni, es egy honap alatt latvanyosan javult a popsim egyebkent, es ez a gyakorlat meg kevesbe is edzi a combokat mint a guggolas, szoval inkabb ezt ajanlom, ha arra nem szeretnel izmot epiteni. A sok kardiot felejtsd el, csak vinne le rolad a kilokat, viszont a feherjet tenyleg elkezdhetned, ha nem is proteinshakekent, de tobb huskent, abbol epit foleg a szervezeted izmot.

De roviden: deadlift, foleg roman

2020. szept. 11. 19:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem érek fel a te értelmiségi szintedre 14es de ezzel mit akarsz mondani?
2020. szept. 12. 12:01
 17/18 anonim ***** válasza:

teljes mozgástartományban guggolj,amilyen mélyre csak megy.

a serleg guggolásra keress rá és próbáld ki.

fogsz 1 súlyt amivel megy kb 12 ismétlés.

csinálsz 2 sorozatot.

aztán fogsz 2-4 kilóval nehezebbet és csinálsz 3 sorozatot 8-10 ismétléssel.

2-3 hetente pedig növeld a súlyt 2-4 kilóval.

2020. szept. 12. 15:52
 18/18 anonim ***** válasza:
a csaj akit meg linkeltél neki nem a kidolgozott feneke a feltűnő ha edzés szempontból nézzük,hanem az szűk bordaketrece ami egy adottság és ami miatt sokkal hangsúlyosabb a homokóra aránya.
2020. szept. 12. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!