Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzés való nekem?

Milyen edzés való nekem?

Figyelt kérdés
22 éves 170 centis 57 kilós nő vagyok. Vékony vagyok, viszont a fenekemmel nem vagyok megelégedve ugyanis ott a hirtelen fogyás miatt megereszkedett a bőr. Nyilván tudom, hogy a táplálkozásra figyelnem kell. Milyen edzésre lenne szükségem? Csakis a fenékizmokat megmozgató edzésre vagy valami kardioval kombinálva? Köszönöm.

2020. aug. 14. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
A bőrt izommal kellene kitölteni, tehát izomnövelő edzésre lenne szükséged. Ezt korlátozhatod a fenekedre, de jobb lenne, ha a teljes tested edzenéd.
2020. aug. 14. 15:28
 2/5 anonim válasza:
18%

Kerékpározz.

Gyakorlatilag ez formásítja a legjobban a feneket és a combokat.

Amikor haladok a biciklikaravánban, (városi közlekedek,) szinte mindig nem győzök csodálkozni mindenkinek a fenekén, akik előttem haladnak. A biciklis fiúknak is amúgy, de a biciklis lányok feneke a legjobb.

Közlekedni meg ugye mindenképpen muszáj, szóval egy kis szervezéssel ez még csak nem is a nettó szabadidődből vesz el, hanem (nagyrészt) a napi közlekedés miatti egyébként is holtidőből.

2020. aug. 14. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy kerékpározz xddd Ennyi erővel lovaglást isajánlhatott volna.

Ha kondizol, mindenre kell edzeni, kicsit amúgy is érdemes. Ha nem akarsz és csak segget akarsz, akkor seggezni kell. És igen, diétázni, akár aerobozni, de sosem kardiózni mert az izmot éget. Kb ennyi, nem egy nagy was ist das.

De ha már ez fontos neked, és edzel, akkor jobban teszed, ha másra is edzel, hogy ne legyen ilyen tipikus tanárnő tricepsz hájad például és hasonlók. Jó dolog a kondícionálás :)

23/F

2020. aug. 14. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
A bringásruhában szivacs van, jó kis pervi móka...
2020. aug. 14. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Em biciklivel kezdtem, aztan plusszba sulyok, taposogep, gugolas stb..
2020. aug. 14. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!