Aki városban lakik az miért jár edzőterembe?
Nagyon drágák a bérletárak, Pesten pl 10 ezertől kezdődnek.
Otthonra használt cuccokból össze lehet állítani egy saját edzőtermet, 300-350 ezer forintból. Ebben benne van az erőkeret, a fekpad és tekintélyes mennyiségű súly. Múltkor olyan erőkeretet láttam 50 ezerért, amire egy tolódzkodó is fel volt szerelve. Még egy zsámolyt célszerű beszerezni. Ha még belefér a keretbe, be lehet szerezni pár gumiszalagot, összeszerelhető kézisúlyzót, vagy esetleg kettlebellt. Vagy akár valami haspadot vagy hiperhajlító padot.
De e a 300-350 lehet hogy soknak hangzik, de a bérletárakat figyelembe vége 2,5-3 év alatt már megtérülne az ára.
És lehetne edzeni most covidos időszakban is
Nalam nem lenne hely!
Es nem tudok egybe ennyit kifizetni sem. Hiteltbe maszni meg ezert fokepp nem fogok
És aki vidéken lakik, az pláne miért nem csinál ilyet? Elvégre kis településeken nincs is feltétlen terem, aztán a belépő árára jön az útiköltség is...
Ennyi értelme van kb a kérdésnek.
Én mellesleg a 38 nm-es, másfél szobás lakásomban szerinted hova tegyem ezeket? Dobjam ki az ágyat?
"Otthonra használt cuccokból össze lehet állítani egy saját edzőtermet, 300-350 ezer forintból."
Hat persze.
Szerintem nagyon sok, ha keresek pl 160 nettót
Erőkeretet kapsz 40 ezerért, már csak egy pad, egy rúd és tárcsák kellenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!