Mersz még edzőterembe járni a járvány miatt?
Figyelt kérdés
Egy edzőterem sajnos különösen rizikós hely. Maszkban edzést próbálta már valaki?2020. szept. 20. 12:33
2/25 anonim válasza:
Én megyek, viszont félek közbe bevallom. Viszont egyetem mellett rengeteget stresszelek és edzőterem előtt és után szoktam tudni készülni rá. Edzettem otthon 6 hónapot xD, viszont a végére kiidegeltem magam.
3/25 A kérdező kommentje:
Most még én is járok, de nem tudom meddig ha ilyen napi 1000 felett lesz a szám. Nem szeretném ha miattam halnának meg a szüleim. Sajnos az otthoni edzés nekem nem ment.
2020. szept. 20. 12:55
4/25 anonim válasza:
Járok, egészséges 23 éves vagyok jó fizikummal.
Ha beteg leszek nem adom tovább családon belül veszélyeztetett személynek, mert barátnőmmel lakom albérletben, lényegében izoláltan mindenki mástól.
Maximum nem megyek haza ha betegnek érzem magam.
5/25 anonim válasza:
Járok. Most őszintén. Több ezren betegek. Ebből mindössze közel 400 ember van kórházban, és ebből 30 valamennyi lélegeztetőgépen. Mind idős vagy krónikus betegsége van. A többi mind otthon van. Szóval annyira azért nem kell ettől tartani.
Maszkban nem edzek, mert egészségtelen dolognak tartom az abban edzést. Ha akarja valaki akkor lefertőtlenítheti az eszközöket mielőtt használatba veszi.
6/25 A kérdező kommentje:
#4 Kérdés, hogy észre veszed-e időben, hogy beteg vagy...
2020. szept. 20. 13:45
7/25 anonim válasza:
Naponta a munkám során kb ezer fővel érintkezem. Az edzőterem ezt megfejeli még kb 50-el. Bevallom, én akkor is jártam mikor minden zárva volt. Kihagytam pár hetet, de aztán mint akit kilőttek.. Igyekeztem olyan időpontokban lejutni, amikor alig jártak arra (mivelhogy iszonyatos tömeg volt a csúcsban), de erre is csak azért figyeltem mert lehetőségem volt rá...
8/25 Metionin válasza:
Én igen. Biciklivel odamegyek, rögtön a bejáratnál ott a kézfertőtlenítő, használom, edzek, utána megint használom, bemegyek az öltözőbe a cuccomért és tekerek haza.
9/25 anonim válasza:
Óriási felelőtlenség ilyen szituációban edzeni járni. De remélhetőleg nemsokára bezáratja az edzőtermeket az országos tiszti főorvos asszony.
10/25 anonim válasza:
Szerintem is felelőtlenség utolsó, csak kivagyok idegileg. Viszont én 6 hónapig bírtam otthoni edzéssel, aztán totál lezüllöttem és amúgy is túl sokat stresszelek. Kettes vok. Őszintén nem zavarna a bezárás, csak akkor még idegesebben telnénk a napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!