Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mersz még edzőterembe járni a...

Mersz még edzőterembe járni a járvány miatt?

Figyelt kérdés
Egy edzőterem sajnos különösen rizikós hely. Maszkban edzést próbálta már valaki?

2020. szept. 20. 12:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Fel kéne keresned egy pszichiátert!
2020. szept. 20. 16:17
 12/25 anonim ***** válasza:
27%
Miért?
2020. szept. 20. 16:39
 13/25 anonim ***** válasza:
36%
Az tud segíteni a stresszbe
2020. szept. 20. 19:08
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
Tudom, viszont ez nekem általános egyetemi stressz, készülni kell rá, a testemmel is kell foglalkozni, szerintem nem mennék vele sokra. Tudom, hogy vannak rá szakemberek, voltam már emiatt valakinél, csak nem lett jobb, ráadásul mostt van is miért stresszelni.
2020. szept. 20. 20:57
 15/25 anonim ***** válasza:
39%
Igazából nincs miért stresszelni
2020. szept. 21. 09:54
 16/25 anonim ***** válasza:
75%

Az életvitelből való kizökkentés sokkal nagyobb stresszel jár, mint a törekvés az életvitel megtartására korlátozások idején. Márpedig a stressz blokkolja az immunválaszt, ami sebezhetővé tesz. Így nem mindegy, hogy otthon sétálgatsz szagok és ízérzet nélkül néhány napig, avagy két hétig ágynak dőlsz fulladozások közepette. A mozgás és a rendszer minden well-being szakirodalom szerint preventív hatású. Ennélfogva, ezek kényszeredett felhagyása sokkal inkább árt, mint használ.

Egyetlen indok marad a korlátozok mellett, amit hangsúlyozni is szoktak, a terjedés visszaszorítása. Hiszen rendben van, hogy sokakon vajmi gyengén átmegy egy-egy ragály, azonban attól még ők fertőző vírusgazdák. Ezért lényeges, hogy aki teheti, tehát szeparáltan él az ne változtasson drasztikusan a napirendjén.

2020. szept. 21. 13:54
 17/25 A kérdező kommentje:
Mostmár nagyon erősen gondolkodom azon, hogy felfüggesztem az edzőtermi edzést, bár szerintem rövidesen be is zárják a termeket.
2020. nov. 1. 21:43
 18/25 anonim ***** válasza:
25%
Dehogy zárják
2020. nov. 1. 22:04
 19/25 A kérdező kommentje:
Várd ki a végét...
2020. nov. 1. 22:09
 20/25 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is újra zárás lesz, Ausztriában is bezárnak holnaptól mozik, színházak, hotelek, edzőtermek 1 hónapra.
2020. nov. 2. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!