Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Be fognak zárni most az...

Be fognak zárni most az edzőtermek is?

Figyelt kérdés

2020. nov. 9. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
Eddig kellett volna mindenkinek gondolkodnia, nem 50 év mozgásszegény életmód után kell háborogni. Te meg 7 éve gyúrós kokszos barátom megértem, hogy fél a szád széle.. köztudott hogy a szteroidok gyengítik az immunrendszert. joggla félsz.
2020. nov. 12. 14:06
 62/71 A kérdező kommentje:
Az emberek megérdemlik a vírust
2020. nov. 12. 16:33
 63/71 anonim ***** válasza:

"Eddig kellett volna mindenkinek gondolkodnia, nem 50 év mozgásszegény életmód után kell háborogni. Te meg 7 éve gyúrós kokszos barátom megértem, hogy fél a szád széle.. köztudott hogy a szteroidok gyengítik az immunrendszert. joggla félsz."

Nem kokszoltam sose. Csak alkalmazkodok a helyzethez. Mit nem értetek azon, hogy ez nem félelem? A mozgás nem akkora immunpajzs, mint ti hiszitek. Lazán meg lehet halni akkor is, ha mozogtál. Azt árulja el nekem valamelyikőtök, ha ez az akaraterő sportja, miért ti nyivákoltok a leghangosabban? Előssör a testépítők buknak el, ha gondolkozni kell. Én meg először azt kaptam meg, hogy sose edzettem. Másodszor azt, hogy félek, mert kokszolok. Miért építitek folyton a sztereotípiát, miszerint a testépítők hülyék? Abba bele se gondoltok, hogy jobb lehetne a helyzet, ha az emberek nem kondiznak, buliznak állandóan kiskapukat keresve? Még magatoknak is rossz az, ha edzeni mentek. Csak ezt se fogjátok fel.

2020. nov. 12. 17:01
 64/71 A kérdező kommentje:

Én felfogom azt, hogy terjed a vírus és elkapják az emberek..

De hát a gyengék elhalnak, az erősek fennmaradnak.. ez az evolúció! Most az erőseket korlátozzák a gyengék védelmében

2020. nov. 12. 17:31
 65/71 anonim ***** válasza:
Egyébként volt olyan időszak, amikor 100% voltam benne, hogy trollkodsz kérdező. Viszont egy olyan közegtől, ahol a nagy példakép Görény nem érti meg, hogy a konditerem nem olyan létszükséglet mint az étel, továbbá kommentben azt írja valakinek, hogyha ő megbetegszik a teremben és a boltban átadja valakinek akkor az a másik hibája, mindent kinézek. Az akaraterő sportja, ahol senki se bírja ki 1 hónapig... Konkrétan nem tudom, hogy trollkodsz e. Egyébként meghalt egy korábban koronavírus tagadó külföldi influencer testépítő koronavírusban. Ameddig nem kapta el, ő is erősnek hitte magát.
2020. nov. 12. 20:48
 66/71 anonim ***** válasza:

"A mozgás nem akkora immunpajzs..."

De 50 ev szarok az egeszsegemre eletmod sem egy egeszsegpajzs. Nekem pl nincs semmilyen betegsekem. nem vagyok se magasvernyomasos, sem cukorbeteg. Latni, h hullanak mint a legyek, de ezert ne en legyek mar a szar.

2020. nov. 12. 21:35
 67/71 A kérdező kommentje:

De miért jössz itt az akaraterővel?

Én csak a saját magam érdekét nézem, másét nem. Konkrétan örülök is neki, hogy az emberek szenvednek a vírusban, szerintem megérdemlik.

2020. nov. 13. 12:54
 68/71 anonim ***** válasza:
82%
Aki fosik zárkozzon be, de minket hagyjanak már edzeni meg élni... nehogymár 1% miatt szivjon mindenki. Nektek a tv, a telefon meg a kockulás az életetek. Nektek kell félni puhányok... Rajtunk 2 nap alatt átment ez a "gyilkos virus" .. egy megfázás durvább volt. Úgyis mindenki elkapja.. aki nem éli túl az más betegségbe is meghalna..
2020. nov. 14. 22:34
 69/71 anonim ***** válasza:
Ámen.
2020. nov. 14. 22:50
 70/71 anonim ***** válasza:
🍿🍿🍿
2020. nov. 15. 16:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!