"Eddig kellett volna mindenkinek gondolkodnia, nem 50 év mozgásszegény életmód után kell háborogni. Te meg 7 éve gyúrós kokszos barátom megértem, hogy fél a szád széle.. köztudott hogy a szteroidok gyengítik az immunrendszert. joggla félsz."
Nem kokszoltam sose. Csak alkalmazkodok a helyzethez. Mit nem értetek azon, hogy ez nem félelem? A mozgás nem akkora immunpajzs, mint ti hiszitek. Lazán meg lehet halni akkor is, ha mozogtál. Azt árulja el nekem valamelyikőtök, ha ez az akaraterő sportja, miért ti nyivákoltok a leghangosabban? Előssör a testépítők buknak el, ha gondolkozni kell. Én meg először azt kaptam meg, hogy sose edzettem. Másodszor azt, hogy félek, mert kokszolok. Miért építitek folyton a sztereotípiát, miszerint a testépítők hülyék? Abba bele se gondoltok, hogy jobb lehetne a helyzet, ha az emberek nem kondiznak, buliznak állandóan kiskapukat keresve? Még magatoknak is rossz az, ha edzeni mentek. Csak ezt se fogjátok fel.
Én felfogom azt, hogy terjed a vírus és elkapják az emberek..
De hát a gyengék elhalnak, az erősek fennmaradnak.. ez az evolúció! Most az erőseket korlátozzák a gyengék védelmében
"A mozgás nem akkora immunpajzs..."
De 50 ev szarok az egeszsegemre eletmod sem egy egeszsegpajzs. Nekem pl nincs semmilyen betegsekem. nem vagyok se magasvernyomasos, sem cukorbeteg. Latni, h hullanak mint a legyek, de ezert ne en legyek mar a szar.
De miért jössz itt az akaraterővel?
Én csak a saját magam érdekét nézem, másét nem. Konkrétan örülök is neki, hogy az emberek szenvednek a vírusban, szerintem megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!