"Az erősek megmaradnak. Ez az evolúció"
ha valaki nem fogja fel, hogy vészhelyzetkor nem a saját szórakozás a legfontosabb, akkor inkább ő a gyenge, nem fizikailag, hanem agyilag. Amikor először volt bezárás, bemutattátok, hogy képtelenek vagytok megérteni, hogy nem az a helyzet, mint régen. Most megint megmutattátok. Akkor az agyatok nem fejlődött az evolúció során rendesen? Nektek kéne kihalni, akkor legalább nem fertőztök= hasznos lenne az emberiségnek.
De, korlázotnak, mert bezárt minden sportlétesítmény
Mit nem értesz azon, hogy felfogom, hogy terjed a vírus, de nem érdekel az emberek sorsa? A gyengék meghalnak, ez van
53/57 anonim ***** válasza:
21-es vagyok.
hagyjad, úgysem fogja fel a kérdező: tipikus önző, ostoba proli. Ha majd lesz vmi komoly egészségi problémája vagy egy rokonának, vajon akkor is azzal fog jönni, h a gyengék meghalnak?
azt hiszik, ezek a kőagyú gyúrósok, ha ők a terminátorok. komolyan, még ma is meg tudok döbbenni azon, h milyen primitív emberek vannak.
Leírom röviden a sztorit a kondisok elmeállapotáról.
Járványhelyzet alakult ki. Görény lement a terembe megmutatni, hogy itt mennyire okos, fegyelmezett emberek edzenek, óvatosan. Tökéletesen megmutatta, hogy az ottaniak mind sík hülyék. Betanult droid módjára mondogatják, hogy hát az immunrendszer. Fel se fogják, hogy veszélyhelyzet van, otthon kéne edzeni. Azt se fogják fel, hogy ha ők vírusosak, másnak is átadhatják. Görény kommentben kifejtette, hogy ha ő vírusos, majd megfertőz a boltba egy öreg nénit, az a néni hibája szerinte. LOL A "példakép"
Újra zárás van, a sok zombi ugyanazzal károg, mint eddig. Több mint fél év alatt nem tudták megérteni, hogy mások egészsége is számít, nem csak az övék. Ennyi idő alatt se szülték meg, hogy hogyan lehetne otthon edzeni. Aki szerint a terem legyen zárva, továbbra is egy lusta dög a szemükben. Konkrétan én is megkaptam, hogy lusta dög vagyok, pedig 7 éve edzem. Mondjuk tőlük mit vár az ember? A gyúrjál BÁTTYA kifejezés az össz értelmük.
Ráadásul a nagy példakép Görény kifejti, hogy a péknek dolgoznia kell, csak sajna neki a konditerem is létszükséglet, ha nem mész 1 hónapra, az totális armageddon. Én fél évig edzettem csak otthon, az a totális szellemi halál érdekes módon nem jött el, amit ő mond.
A másik agyhalál a tüntetése volt, ahol azt is mondták, hogy engem nyugodtan megfertőzhetsz, illetve, hogy én nem vagyok beteg.
Az ő mentalitása a gyakorlatban: Egészséges vagyok, nem fogom fel a helyzetet, nyugodtan járok mindenhova és szétfertőzöm az országot.
"mások egészsége is számít, nem csak az övék."
Kár, hogy azok a "mások" nem tesznek a saját egészségükért semmit, én pedig nem fogom beáldozni az enyém a lusta fejükért. Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!