"Akkor veszek otthonra egy termet, nem állít meg semmi!!!!"
Báttya, én már tavasszal írtam, hogy ezt kell csinálni, nekem március végére meg is épült a terem, na meg az udvarra a 400 méteres futópálya, a fedett uszoda 50 méteres medencével, 2 teniszpálya, hogy ha átjönnek a tesák, a golfpálya és a gumiborítású sípálya meg már eddig is megvolt, ahogy a horgásztó is.
Figyu, Vateráról egy erőkeret, egy pad és 220 kiló súly.. Ennyi. Ez megvan 300 ezerből
Miért fertőznénk egymást oda-vissza?
A konditermekben vannak szabályok.
1. Betegen nem mész terembe. Még megfázással sem.
2. Nem szopogatod az ujjad és nyúlkálsz az arcodhoz azzal a kézzel amivel fogdosod a súlyt, mert tisztában vagyunk vele hogy mások is fogják és koszos, izzadt stb.
3. Törölköző használata a gépeknél kötelező.
4. A legtöbb teremben, ha nem már mindegyikban van kirakva fertőtlenítő kézre, és a gépekhez is, hogyha szeretnéd akkor le tudd fújni.
5. Aki tényleg komolyan veszi az edzést, az egészségesen is táplálkozik. Hús, sok zöldség, vitaminok stb.
6. Az edzés erősebbé teszi a testet, és nem csak az izmokat, hanem az immunrendszert is. Az edzés egy stresszhelyzet a test és szervezet számára, de a mi testünk már hozzá van szokva ehhez, ez által megnő az immunrendszer ereje is, tehát a szervezet ellenálló képessége.
7. A stressz, a nem mozgás sokkal nagyobb károkat okoz az egészségben, mint az hogy elmegyek a konditerembe.
8. Alap biológia (amit a sok idióta most elfelejt mert megeszik minden kamut amit mondanak) hogy minden vírusnak és baktériumnak van lappangási ideje. Ez 1 max 2 hét általánosságban immunrendszertől függően. Ezen idő alatt mindenki, de mindenki képes fertőzni amíg otthon nem fog ülni. Nem kell ehhez korona, egy szimpla megfázást is átadhatsz bárkinek. Itt azt kell megnézni, hogy egy alapvetően edzett és felturbózott immunrendszer vagy egy lestrapált, munka után hazaérkezett ember győzi le hamarabb a betegségeket. Jah hogy a sportolók? Na igen...
Én nem tagadom a vírust, de nagyon furának tartom, hogy 600 felé tünete van a korona vírusnak. Minden vírusnak van saját maga által okozott tünete. Innen tudja beazonosítani az orvos, hogy miről van szó. Ugyanez van a baktériumokkal. Ezért tud megfelelő antibiotikumot felírni rá. Ez a koronavírus okoz influenza szerű tünetet, nyáron allergia szerűeket okozott csak, most bakteriális fertőzéshez hasonló tüdőgyulladást okoz, már ha fáj az ízületed arra is hatással van, bőrkiütést is okozhat, egyesek észre sem veszik, mások csak megfázással átvészelik, de elég sokan vannak akik enyhe mellkasi fájdalommal és fáradtsággal átvészelik egybtüsszentés nélkül. Mások pedig lélegeztetőgépen vannak. Annyi féle tünete van egy vírusnak ami nagyon fura, mert ha jól belegondolunk akkor ez így lehetetlen, mert beazonosíthatatlan. Szóval gyakorlatilag több betegség együttesse? Na nem. Ezt nem veszem be.
Jah és még valami. Ha a konditeremben a tömörülés gond, akkor majd jó hering partit a Tescoban és egyéb más bevásárlóközpontokban az időkorlát miatt.
19-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!