21-es vagyok.
komolyan mondom, h ritkán találkozom annyira buta emberekkel, mint a kérdező, vagy a 19es válaszoló.
Az egyik hülye a bevásárlást hasonlítja a konditeremhez, a másik influenzához hasonlítja a covidot.
Influenza alatt is hazazavarták a műtétre váró emberek tömkelegét a túltelítettség miatt, te idióta? Meg felmérték, hogy lesz-e elég hűtő?
Pont az a baj, h még ilyen nehéz helyzetben is meg kell küzdeni a "nem állok be a sorba" dacból, tudatlanságból ellenálló magabiztos idiótákkal.
Az meg külön vicces, h jobban panaszkodtok, mint egy kórházi nővér.
Majd edzetek otthon, meg elmentek futni, ti hisztigépek, fejezzétek már be a picsogást.
Annak meg külön gratulálok,aki szerint akik egyetértenek a a korlátozás okkal ,nem edz, mert nyilván aki nem 1 kőbuta konditermi gyúrós, az nem is sportolhat :D
Talán nem véletlenül gondolják az emberek, h kondisok nagy része ostoba...
"Te mint Mr. Mindent tudó osztod itt az észt, miközben egy fokkal nem vagy különb másoknál, sőt szidod itt a kondisokat, hogy milyen idióták. "
Nem én vagyok a 21 es, viszont nincs igaza? Konkrétan vészhelyzet van, világjárvány. Az emberek meg buliznak orrba szájba, kondiznak orrba szájba. Valaki leírta, hogy ott van törölköző, fertőtlenítés. Na azt én rendesen kb 20 ból 1 embernél látok. Betegen nem mennek le a terembe? Én akkor bízzak meg az odajárókban, hogy tudják magukról, ha betegek? Azt se fogjátok fel, hogy vészhelyzetben nem ez a fontos. Azt se fogjátok fel, hogy ha minden szabályt betartanátok akkor is veszélyes lenne de ti még csak be se tartjátok. Elvileg a konditerem önfegyelemre meg kitartásra tanít. Sajnos a mentális kitartást sokan nem ismerik. Sokan betegek, munkanélküliek lettek. Nektek meg a mell-bicepsz nap a fontos. És még ti mondjátok, hogy nem vagytok hülyék. Az a hülye Gődény azzal jött régen, hogy pékre szükség van, csak az a baj, hogy nektek a konditerem is olyan fontos, mint az étel. Ha magatoktól nem fogjátok fel mert hülyék vagytok, legalább nem mehettek. A legcikibb ebben az, hogy sokan betegek, meg is haltak sokan, nektek meg a durrantás a fontos. Agynélküli droid banda.
"Sracok hagyjatok mar rajuk. En nem vagyok vurus tagado. De amennyire ez a 2 hozza szoló fél az már beteges."
Eléggé félreértettél, én nem félek. Csak belátom, hogy világjárványkor óvatosnak kell lenni, mert tekintettel kell lenni a helyzetre. Az evolúció nem azt jelenti, hogy nem szabad tekintettel lenni a másikra. Alkalmazkodni is kell a helyzethez, ez is az evolúció lényege, ostoba kérdező. Amikor kitört a járvány, nem értette meg a sok hülye, hogy nem azért nem jó az edzőterem, mert az ő bivaly immunrendszerükkel fognak meghalni, hanem mert ha olyan könnyen mennek a terembe, akkor mennek máshová is, ahol átadhatják másnak. Nem azért veszik el a konditermet, mert ez kőkemény szopatós korlátozás, hanem mert vészhelyzet van, ahhoz meg alkalmazkodni kell. Meg kell találni az otthoni edzésmódszerek közül az alkalmasat. Ha pedig valaki szerint a konditerem rossz, egyből megkapja, hogy ő sosem edzett, meg azt is, hogy fél. Nem igaz, hogy sose edzettem, csak én belátom, hogy vészhelyzet van, alkalmazkodni kell. A helyzet nem igazságos, ez van. Megint bizonyítjátok, hogy képtelenek vagytok felfogni a helyzetet, mert a konditermen kívül nem láttok semmit. Az a logika, hogy legalább így ti nem adjátok át egymásnak, ha magatoktól nem értitek meg, hogy otthon kéne maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!