Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Be fognak zárni most az...

Be fognak zárni most az edzőtermek is?

Figyelt kérdés

2020. nov. 9. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
Nemrég halt meg egy testépítő, aki nem hitt a koronában, elkapta majd meghalt. (Nem magyar). Ő még csak el se hitte a vírus létezését. Azóta nem él.
2020. nov. 11. 01:35
 42/71 anonim ***** válasza:
Dr Kötény tüntetésén is magyarázták az emberek, hogy nem kell maszk, kamuvírus, rám nem veszélyes. Ha már az emberek maguktól hülyék, legalább nem mehetnek el.
2020. nov. 11. 01:38
 43/71 anonim ***** válasza:
8%

21-es vagyok.

komolyan mondom, h ritkán találkozom annyira buta emberekkel, mint a kérdező, vagy a 19es válaszoló.

Az egyik hülye a bevásárlást hasonlítja a konditeremhez, a másik influenzához hasonlítja a covidot.

Influenza alatt is hazazavarták a műtétre váró emberek tömkelegét a túltelítettség miatt, te idióta? Meg felmérték, hogy lesz-e elég hűtő?

Pont az a baj, h még ilyen nehéz helyzetben is meg kell küzdeni a "nem állok be a sorba" dacból, tudatlanságból ellenálló magabiztos idiótákkal.

Az meg külön vicces, h jobban panaszkodtok, mint egy kórházi nővér.

Majd edzetek otthon, meg elmentek futni, ti hisztigépek, fejezzétek már be a picsogást.

Annak meg külön gratulálok,aki szerint akik egyetértenek a a korlátozás okkal ,nem edz, mert nyilván aki nem 1 kőbuta konditermi gyúrós, az nem is sportolhat :D

Talán nem véletlenül gondolják az emberek, h kondisok nagy része ostoba...

2020. nov. 11. 02:18
 44/71 anonim ***** válasza:
0%
*egyetértenek a korlátozásokkal, nem edzenek
2020. nov. 11. 02:21
 45/71 anonim ***** válasza:
58%
21-es bekussolnál végre? Egy ilyen nárcisztikus személyiságzavarral küzdő ember inkább meg se szólaljon. Te mint Mr. Mindent tudó osztod itt az észt, miközben egy fokkal nem vagy különb másoknál, sőt szidod itt a kondisokat, hogy milyen idióták. Most erre azt tudom mondani, hogy arról hogy valakinek alacsony az IQ szintje nem feltétlenül tehet, de az még mindig kisebb baj, és könnyebben javítható mint a te lekezelő, undorító stílusod. Szerintem kezdj el járni pszichológushoz.
2020. nov. 11. 06:10
 46/71 anonim ***** válasza:
9%

"Te mint Mr. Mindent tudó osztod itt az észt, miközben egy fokkal nem vagy különb másoknál, sőt szidod itt a kondisokat, hogy milyen idióták. "

Nem én vagyok a 21 es, viszont nincs igaza? Konkrétan vészhelyzet van, világjárvány. Az emberek meg buliznak orrba szájba, kondiznak orrba szájba. Valaki leírta, hogy ott van törölköző, fertőtlenítés. Na azt én rendesen kb 20 ból 1 embernél látok. Betegen nem mennek le a terembe? Én akkor bízzak meg az odajárókban, hogy tudják magukról, ha betegek? Azt se fogjátok fel, hogy vészhelyzetben nem ez a fontos. Azt se fogjátok fel, hogy ha minden szabályt betartanátok akkor is veszélyes lenne de ti még csak be se tartjátok. Elvileg a konditerem önfegyelemre meg kitartásra tanít. Sajnos a mentális kitartást sokan nem ismerik. Sokan betegek, munkanélküliek lettek. Nektek meg a mell-bicepsz nap a fontos. És még ti mondjátok, hogy nem vagytok hülyék. Az a hülye Gődény azzal jött régen, hogy pékre szükség van, csak az a baj, hogy nektek a konditerem is olyan fontos, mint az étel. Ha magatoktól nem fogjátok fel mert hülyék vagytok, legalább nem mehettek. A legcikibb ebben az, hogy sokan betegek, meg is haltak sokan, nektek meg a durrantás a fontos. Agynélküli droid banda.

2020. nov. 11. 11:36
 47/71 $$$$$ ***** válasza:
Sracok hagyjatok mar rajuk. En nem vagyok vurus tagado. De amennyire ez a 2 hozza szoló fél az már beteges. Vilag jarvany van ? Valasz:igen. Kb.10 haverom át esett mar rajta. Nem csak gondoljak hanem volt pozitiv tesztjük. Es azt mondta 2 napig nem ereztek izzeket meg szagokat. Meg 1 napig volt kb 37,1-2 fokos hőemelkedesuk. Van akinek ennyi se. Azt mondtak egy rendes megfazas kemenyebb. Es igen tudom hogy van aki meg korhazba kerul miatta. De akkor az öregek es a betegek maradjanak othol. Meg azok akim ennyire felnek. Minket beken lehetne hagyni... Nyugodtan pontozzatok le vagy irjatok amit akartok. Nem fogok ra valaszolni. Meguntalak titeket...
2020. nov. 11. 15:17
 48/71 anonim ***** válasza:
90%
Amíg olyan rendelkezés van amely lehetővé teszi, hogy az élsportolók, pl focisták és az összes utánpótlás mehessen edzeni, mérkőzéseket tarthatnak addig nincs miről beszélni. Elveszik az emberektől a konditeremben való edzés lehetőségét, de pl az u16-os mehet edzeni. Közöttük nem terjed a vírus? Ők nem adhatják át másnak? Jah meg a pláne hogy suliba nem kell mennie mert 14 év felettiek. Hol itt a logika? Akkor legyen egységes. Vagy senki sem használ konditermet és nem edz, akkor sem ha egyesületi tag, vagy akkor eddzhessen mindenki.
2020. nov. 11. 15:26
 49/71 A kérdező kommentje:
Csak a gyengék halnak bele. Az erősek megmaradnak. Ez az evolúció
2020. nov. 11. 16:50
 50/71 anonim ***** válasza:

"Sracok hagyjatok mar rajuk. En nem vagyok vurus tagado. De amennyire ez a 2 hozza szoló fél az már beteges."

Eléggé félreértettél, én nem félek. Csak belátom, hogy világjárványkor óvatosnak kell lenni, mert tekintettel kell lenni a helyzetre. Az evolúció nem azt jelenti, hogy nem szabad tekintettel lenni a másikra. Alkalmazkodni is kell a helyzethez, ez is az evolúció lényege, ostoba kérdező. Amikor kitört a járvány, nem értette meg a sok hülye, hogy nem azért nem jó az edzőterem, mert az ő bivaly immunrendszerükkel fognak meghalni, hanem mert ha olyan könnyen mennek a terembe, akkor mennek máshová is, ahol átadhatják másnak. Nem azért veszik el a konditermet, mert ez kőkemény szopatós korlátozás, hanem mert vészhelyzet van, ahhoz meg alkalmazkodni kell. Meg kell találni az otthoni edzésmódszerek közül az alkalmasat. Ha pedig valaki szerint a konditerem rossz, egyből megkapja, hogy ő sosem edzett, meg azt is, hogy fél. Nem igaz, hogy sose edzettem, csak én belátom, hogy vészhelyzet van, alkalmazkodni kell. A helyzet nem igazságos, ez van. Megint bizonyítjátok, hogy képtelenek vagytok felfogni a helyzetet, mert a konditermen kívül nem láttok semmit. Az a logika, hogy legalább így ti nem adjátok át egymásnak, ha magatoktól nem értitek meg, hogy otthon kéne maradni.

2020. nov. 11. 19:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!