16/20
lepontoztak, pedig nagyon igazad van: most is, és tavasszal is bebizonyosodott, h a gyúrósok bizony butábbak, mint az átlag.
itt is némelyik válaszoló akkora állatságokat hord össze (19-es), h az vmi elképesztő:
-úgy csinálnak, mint ha csak a konditeremben lehetne erősíteni az immunredszert (ezt Drugs Bunny is eljátszotta már tavasszal)
-rinyálnak, h stresszt okoz a mozgás hiánya (természetesen ismét nem vesznek róla tudomást, h mozogni máshol is lehet), azt meg nem értik, h az a lényeg, h minél kevesebb helyen adjuk tovább a fertőzést, és ne kapja el mondjuk idős rokon
-hazudoznak, h konditeremben nem lehet elkapni (testvérem edzőtársától kapta el)
-képesek TESCO-s bevásárlást egy lapon említeni a konditeremmel, ráadásul úgy tudom, a hipermarketekben nem öltözünk át, zuhanyzunk és maszkban vagyunk
azon még jókat mosolygok, h mennyi wannabe virológus lett az országban: az árufeltöltőktől a proli gyúrósokig mindenki keni-vágja a témát, és természetesen jobban ért hozzá, mint a szakértők :D vmilyen rejtélyes okból ezek a zsenik maximum árufeltöltők, de persze ők jobban tudják ezt is.
„Kötény sokakat beprogramozott, hogy a konditerem megment az apokalipszistől és bármi is legyen”
sokat elmond az országról, h egy kamupártos közpénztolvaj patikus szavát mennyire komolyan veszik.
Vagy mondjuk a sík h_lye Drugs Bunny-ét:D
az vicces, hogy a gyúrósok 99%-a szó szerint visszamondja az ő szavait. Drugs Bunny pl. tavasszal pont ugyanúgy próbált csúsztatni, mint itt sokan:
azt sugallta, csak konditermi edzéssel lehet erősíteni az immunrendszert, majd leírta az az észkombájn, hogy ebből a szempontból is az egyik legbiztonságosabb országban élünk (????).
„Azt a nagy egészségben egymást fertőzgeti a sok hülye, majd össze vissza járkál és a megfontoltabbakat is megfertőzik”
nem érti a a sok kretén, h minél kevesebben fertőződnek meg, minél kevesebben kerülnek kórházba, annál jobb, mert nem terheljük le annyira az amúgy is leamortizált egészségi rendszert.
22/22
ne zavarjon, hogy nem azt írtam, hogy nem erősödik, hanem hogy a NEM CSAK konditermi edzéssel erősödik.
1, majd befejezem, ha akarom
2, nem kötekedtem, csak kijavítottam néhány orbitális baromságot
3, mondjuk nálatok biztosan okosabb ,de ez lényegtelen
4, én égetem magam?:D hát hogyne. de 19-es nyilván nem, akinek minden
megállítása egy logikátlan baromság
Miért is gondolod, hogy csak az általad leírt dolgok a jók?
Senki sem vagy ahhoz, hogy kijavíts embereket. :)
Majd befejezem, ha akarom részre annyit tudok mondani, hogy elég gyermeteg vagy.
te nevezel engem gyermetegnek?:D
azért van bőr a képeden, de imádom a nagyképű, ostoba embereket.
csak nem a 19-es vagy?
leírsz egy oldalnyi baromságot. majd mikor kijavítanak, kiderül, hogy még szöveget értelmezni sem tudsz. érdemben természetesen semmi ne cáfoltál.
mit miért vergődsz? ha ostoba vagy és tájékozatlan, akkor ne okoskodj a 8 általánosoddal, és nem fognak kijavítani, vagy legalább ne hisztizz, te érzékeny virágszál.
"Miért fertőznénk egymást oda-vissza?
A konditermekben vannak szabályok.
1. Betegen nem mész terembe. Még megfázással sem.
2. Nem szopogatod az ujjad és nyúlkálsz az arcodhoz azzal a kézzel amivel fogdosod a súlyt, mert tisztában vagyunk vele hogy mások is fogják és koszos, izzadt stb.
3. Törölköző használata a gépeknél kötelező."
Kedves, ez a propaganda. Amikor utoljára voltam teremben, az első hármat se tartották be, abból amit írsz. Miért fertőzik egymást? Talán mert egymásra lihegnek, fogdossák egymást stb stb stb.
"7. A stressz, a nem mozgás sokkal nagyobb károkat okoz az egészségben, mint az hogy elmegyek a konditerembe."
Igen, csakhogy mozogni lehetne egyedül is. Futni az utcán pl. Ott nem lihegünk a másikra, nem fogunk meg olyat, amit más is.
Nem nézel véletlenül sok Gődényt? Az ő rajongói mondják zombi módra ugyanezeket. Konkrétan az összes követője ezt mondja, mint valami droid. Lehetne otthoni edzéssel is immunrendszert fejleszteni nem? Ráadásul itt az a baj, hogy aki lemegy a terembe, elmegy mondjuk buliba is, majd az ottaniak talán nem immunrendszer terminátorok.
"Jah és még valami. Ha a konditeremben a tömörülés gond, akkor majd jó hering partit a Tescoban és egyéb más bevásárlóközpontokban az időkorlát miatt."
Akkor ha a Tesco veszélyes, legyen az a konditerem is mi? A Tescoba létszükségletért mennek le, a terembe nem.
Nagyon jó, hogy bezártak a termek, ha már a sok hülye nem tud vigyázni, most kell majd nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!