"lepontoztak, pedig nagyon igazad van: most is, és tavasszal is bebizonyosodott, h a gyúrósok bizony butábbak, mint az átlag.
itt is némelyik válaszoló akkora állatságokat hord össze (19-es), h az vmi elképesztő:"
Jól látod. Abból amit ő leírt, hogy jaj de tudatosak a konditeremben, abból semmit se tartanak be. A konditeremben 10 ből 1 ember ha fertőtlenít szökő évente, betegen is lazán lemennek edzeni, illetve még ha óvatosak lennének, akkor is fertőzhetnének de ők még csak nem is óvatosak. Sok Gődényt néznek és azt hiszik, hogy ha holnap apokalipszis lesz, attól is megvéd a konditerem. Ha a mozgás olyan egészséges, miért nem mennek ki futni? Méghogy nem hülye a konditerem átlagos népe. Hülyék ezek, a példaképeik is. Isszák a "szakértő" testépítő guruk minden szavát. A legdurvább dolog az az, hogy a hülye Gődény mondja a videójában, hogy nem mehet mindenki karanténba, mert kell pék, meg gyógyszerész, csak az a baj, hogy a hülye Gődénynek a konditerem is létszükséglet. A rajongói meg elhiszik, hogy enélkül nem lehet egészségesen élni, meg azt is, hogy ez nem veszélyes. Az is jó, hogy leírja, hogy mik az óvintézkedések, aztán lefogadom, hogy egyet se tartanak be sehol rendesen ezekből. Majd most nem mehettek fertőzni, ha magatoktól mennétek. Jó ez így!
"Na figyelj. Kepzeld el barmennyire is hihetetlen van akinek nagyon fontos a terembe jaras"
Képzeld el, van aki lázasan fekszik a kórházban, te meg inkább lemennél edzeni. Abba bele se gondolsz, hogy azért van ma ilyen helyzet, mert az emberek nem törődtek a járvánnyal? Ráadásul engem aki 7 éve edz, leszólsz, hogy sose edzettem. Még egy bizonyíték a konditeremek népének szellemi összeomlására. :DDDD
"Pont az ilyen hülyék miatt van ez a helyzet, mint te"
Pont az ilyeneket miatt, mint te is vagy, raknak minket oda, ahova akarnak. Mint a birkák, ugy álltok be a sorba, egy csepp fenntartás nélkül.
Mert ez kb egy influenzával egyenértékű vírus, én 3 éve orvosnál sem jártam
Influenza idején sem állítják le a világot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!