Ahhoz, hogy megtartsunk egy lányt, mely izomcsoportokra van leginkább szükség?
Erre a megtartás típusra gondolok: [link]
Nem, nem vagyok 40kg-os vézna gyerek, aki valamilyen csoda folytán összejött egy lánnyal, csak túl pálcika ahhoz, hogy bármit is tudjon vele kezdeni. 2 éve kondizom.
Hát elég komplex.
A lábaktól kezdve a farizmokig, a háton keresztül, a bicepsz, alkar, de oszinten szolva minden dolgozik. Ez olyan kicsit, mintha egy felhuzasnal akarnad megmondani, hogy mi dolgozik, meg mi nem. minden dolgozik, azt mondanam.
Leginkább mégis a hátra, a hajlítóra, bicepszre, alkarra van talán szükség.
2 eve kondizol es nem bírsz el igy egy lányt? Bocsi de akkor valamit elégge rosszul csinálhastsz... 2 ev utan ha rendesen edzel meg odafigyelsz a kajadra akar egy 130 kg-s lanyt is siman kene igy tartani....(jo ez nyilvan tulzas volt meg csak irtam egy súlyt).De meg ha csak edzegetsz es nem figyelsz a kajadra. 2 ev utan akkor is el kell hirni igy egy atlagos lányt... Hany eves vagy amugy ?
Amugy haver gondolkodj el az edzes terveden ha nem bírsz igy el egy csajt 2 ev után... Ameddig nem neztem meg a kepet azt hittem valami fej fölé kitartós tánc mozdulatra gondolsz. Nem csak simán ölbe venni...
Én ezért figyelek ismerkedéskor.Olyan nőt keresek mindig,akit meg tudok tartani.
Kerüld el a bálnákat.
Nem a súlyukkal van baj,hanem nem tudsz rafogni a hatalmas seggére,csak ha van a nadragján t-rúd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!