Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ahhoz, hogy megtartsunk egy...

Ahhoz, hogy megtartsunk egy lányt, mely izomcsoportokra van leginkább szükség?

Figyelt kérdés

Erre a megtartás típusra gondolok: [link]

Nem, nem vagyok 40kg-os vézna gyerek, aki valamilyen csoda folytán összejött egy lánnyal, csak túl pálcika ahhoz, hogy bármit is tudjon vele kezdeni. 2 éve kondizom.

2020. nov. 2. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát elég komplex.

A lábaktól kezdve a farizmokig, a háton keresztül, a bicepsz, alkar, de oszinten szolva minden dolgozik. Ez olyan kicsit, mintha egy felhuzasnal akarnad megmondani, hogy mi dolgozik, meg mi nem. minden dolgozik, azt mondanam.

Leginkább mégis a hátra, a hajlítóra, bicepszre, alkarra van talán szükség.

2020. nov. 2. 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Marok, ha jól megfogjuk a haját nehezen megy el.
2020. nov. 2. 21:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd ő tartja magát.
2020. nov. 2. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
hátsó mozgáslánc
2020. nov. 2. 22:35
 5/11 $$$$$ ***** válasza:
32%

2 eve kondizol es nem bírsz el igy egy lányt? Bocsi de akkor valamit elégge rosszul csinálhastsz... 2 ev utan ha rendesen edzel meg odafigyelsz a kajadra akar egy 130 kg-s lanyt is siman kene igy tartani....(jo ez nyilvan tulzas volt meg csak irtam egy súlyt).De meg ha csak edzegetsz es nem figyelsz a kajadra. 2 ev utan akkor is el kell hirni igy egy atlagos lányt... Hany eves vagy amugy ?

Amugy haver gondolkodj el az edzes terveden ha nem bírsz igy el egy csajt 2 ev után... Ameddig nem neztem meg a kepet azt hittem valami fej fölé kitartós tánc mozdulatra gondolsz. Nem csak simán ölbe venni...

2020. nov. 3. 00:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Állva bicepszezés rúddal szerintem elég specifikus gyakorlat ehhez. :D
2020. nov. 3. 00:19
 7/11 $$$$$ ***** válasza:
Es ezt egyaltalan nem bántásnak vagy kötekedésnek szántam.
2020. nov. 3. 00:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Én ezért figyelek ismerkedéskor.Olyan nőt keresek mindig,akit meg tudok tartani.

Kerüld el a bálnákat.

Nem a súlyukkal van baj,hanem nem tudsz rafogni a hatalmas seggére,csak ha van a nadragján t-rúd.

2020. nov. 3. 06:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem kover, egy ekkora not mindenfele edzes nelkul is elbirsz. Foleg, ha atkarol kozben, a kepen szereplohoz hasonloan. Ha nem tudod jol megfogni, akkor meg ossze tudod kulcsolni a kezeidet alatta, es csak log rajtad.
2020. nov. 3. 13:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem bírom el. Még nem próbáltam így, ebben a helyzetben, de úgy már emeltem meg, hogy a kezemmel a háta alatt és a térdhajlata alatt fogtam, és úgy elbírtam, és ilyenkor nem is kapaszkodott a nyakamba, hogy megkönnyítse a helyzetemet. Az linkszerinti póz is tudom, hogy mehetne, főleg úgy, ha ő is rásegít egy kicsit, de tudom, hogy némi megerőltetés csak fog okozni, és mondjuk 1 percig nem biztos hogy tudnám így tartani. Ezért szeretném megtudni, hogy mely izomcsoportokat fejlesszem, hogy kisebb erőfeszítésbe kelljen megcsinálni ezt, és több ideig. :)
2020. nov. 3. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!