Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Baj, ha kb fele étrendem...

Baj, ha kb fele étrendem kiegészítő?

Figyelt kérdés
Főleg fehérje, de sok vitamint is szedek.
2020. okt. 25. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen, mert a táplálkozásod nem változatos, nem fedezed vele a kellő vitamin és ásványianyag szintet, továbbá a fehérjepor az nem csak fehérjét tartalmaz...
2020. okt. 25. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Baj. Mindegyiken szerepel, hogy használatuk nem helyettesíti a megfelelő étkezést. Ahogy a nevük mondja, kiegészik azt. A fele-fele arány már nem annyira ez a kategória.
2020. okt. 25. 19:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Egynegyed részre próbálom vinni, az jó?
2020. okt. 25. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Attol fugg hogy nez ki a kiegeszito pakk, mikor mivel eszed. A vitamin bevitel kb 50%ban nekem is kiegbol szarmazik. Ez van, nem teheged rola, h az elelmiszer iparnak nem erdeke, h valami vitamin is maradjon a feldolgozott elemiszerekben, aszkorbinsavot kivul, de azt is csak tartositas miatt utolag adjak hozza, h rairhassak, h tartositoszermentes
2020. okt. 25. 20:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vitamint en is sokat szedek, de a feherjet probald szilard kajabol bevinni. En reggel es edzes utan iszom feherje turmixot.
2020. okt. 25. 21:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
4#es vagyok. Azt elfelejtettem, h feherhet en kiegeszito formajaban egyaltalan nem is fogyasztok kb 5 honapja.
2020. okt. 25. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem kellene ezeket az edzödtöl megkérdezed ? Màr az ötödik kérdést teszed fel itt ugyanabban a témában.
2020. okt. 26. 00:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Vitaminbol nem baj.Ugyanis egy ezüsthátú gorilla gyomra kene,hogy fedezd a vitaminszükségleteidet.

A fehérjével viszont gondok vannak.Annak joval több,mint a fele normális kajabol kell,hogy álljon.

Többet kéne enned rendes kaját.

Igen ezt írom már megint!!

Mert egyesek már az orrunk alá dörgölték,hogy mindenre ez a válaszunk:Egyél többet.

Márpedig ez van.

2020. okt. 26. 07:21
 9/11 A kérdező kommentje:

Jó, igyekszem több fehérjét enni rendes ételből. De ha negyede/harmada por, az már nem baj?

Az a baj, hogy reggel egyáltalán nem tudok enni, edzés után valamiért egyáltalán nem vagyok éhes, csak utána későeste(ilyenkor eszek legtöbbet sajnos). Meg munka után délután szoktam még enni. Illetve munkahelyen sem tudok úgy rendesen enni. Mindenhova ezt a löttyöt viszem.

Köszönöm amúgy.

2020. okt. 26. 07:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Rajta van a napi ajánlott fogyasztási mennyiség. Elmondtuk mi is, hogy ez csak kiegészítő. Mi a fenéért nem érted meg, és kérdezgeted, hogy ha csak a negyede lenne por az baj-e? Értelmezd az általunk leírtakat, és a dobozra írtakat.
2020. okt. 26. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!