Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok nekem segíteni, hogy...

Tudnátok nekem segíteni, hogy milyen étrendet és kiegészítőket vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Régebben sokat jártam kondiba és nem volt rossz alakom... ez 4-5 éve volt azóta elhagytam magam és jelenleg 191 centi és 100kiló vagyok, izomból már nem sok maradt :)

Hol lefogytam, hol kicsit izmosodtam, hol visszaszedtem a dolgokat... ennek most véget szeretnék vetni és végre vissza akarok térni, így ebben kérném a segítségeteket :)

Tömeget nem akarok növelni.. mert hát van miből gazdálkodni :)

Izmosodás és azért zsírcsökkentés lenne a cél.

Milyen étrendet válasszak és a jelenlegi piacon milyen vitaminok, fehérjék tudnának segíteni?

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. júl. 3. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Az étrended ugy állitsd össze hogy heti fél kg fogyást eredményezzen kb.

Azt ajánlom kezdd el az edzést, legyen heti 3 sulyzos es heti 4 kardio.

2g/tskg fehérjével kezdj és 3g/tskg szénhidráttal valamint 1g/tskg zsírral aztán figyeled a tested jelzeseit es ugy alakitgatod.

Feherjebol válassz egy olyat ami finom es megengedheted magadnak, de abbol se lesz baj ha nem veszel.

Vitaminok nem sokat ernek inkabb legyen tele az etrended zoldsegekkel es gyumolcsokkel

2015. júl. 3. 18:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Anyagiakat tekintve és 30at szánok rá. Kinek sok, kinek kevés, igyekszem minden nap zöldséget és gyümölcsöt enni.

Ezek mellett konkrét termékeket tudnál említeni, ami esetleg tudnának segíteni?

2015. júl. 3. 18:51
 3/3 anonim válasza:

kardió előtt : L-Karnitin pl.: [link]

edzés után : tejsavó koncentrátum vagy izolátum pl.: [link] és mehet kreatin is pl.: [link]

Étrendek pedig itt vannak,illetve kalóriatáblázat : [link]

2015. júl. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!