Földi mogyoró jó fehérje forrás?
1,
bírom, hogy még mai napig ezeket az elavult ismereteket nyomjátok ti, nagyon okos gyúrósok. Kérdező, teljesen jó, főleg, ha változatosan eszel és több fehérjeforrásból fedezed a fehérjebeviteled,az pedig, hogy magas a zsírtartalma, egyáltalán nem baj, ha amúgy stimmel a kaloriabeviteled a céljaidhoz.
"szénhidráttól fogsz zsírosodni"
Te jó isten... Mi van veletek emberek? 😅😅
Akkor fogsz zsírosodni, ha kaloria többletben leszel, nem konkrét tapanyagoktól.
Akkor kifejtem bővebben. Úgy látszik, a válaszom nem volt érthető, annyira, hogy egyeseket fel is zaklatott. :-)
Ha kizárólag földimogyoróból fedezed a napi fehérjét, az nagyon rossz, mert, mint írtam, nem teljes értékű, emellett irdatlan mennyiségű zsírt is be fogsz vinni. Nem véletlen, hogy nem a földimogyoróé a főszerep a testépítők étrendjében. A mogyoró viszont nem tiltott élelmiszer, egy jól összeállított étrendbe bizonyos mennyiség belefér, de ez igaz a pudingra, a rakott krumplira, és - ahogy másvalaki írta - a kolbászra is.
#7: szerinted teljesen mindegy hogy csak husbol vagy csak rizsbol eszel meg pl. 1000 kaloriat? Ugyanaz lesz a hatas csak legyen meg a kaloria?
Azt kerdezte a kerdezo h mivel a mogyoronak magas a zsirtartalma ezert zsirosodni fog? Erre irtam h nem mert leginkabb az elraktarozott szenhidrattol lesz zsiros az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!