Az alábbi képen látszik a mai napi makróbevitelem. Kalóriafeficitben vagyok. Mégsem hiszem, hogy szálkásodnék???
Ok. Sokkal több a ch, de kalória nem lépte túl. Na már most, ebbe az alábbi ételek vannak: zacskó gumicukor, vaniliáskarika,3tányér tiramisu, fél üveg ice tea, stb. Én nem tudom elképzelni, hogy 180cm-88kg nál 25évesen így zsírt fogok égetni
Ez igy nem igaz, csak az emberek szeretik a vegtelensegig leegyszerusiteni azt, amihez csak picit vagy egyaltalan nem ertenek.
A fogyashoz konstans, relative alacsony inzulinszint kell. A sok cukros szarral gallyra vagod az egeszet.
Esetleg ugy tudsz kompenzalni, hogy drasztikusan noveled a kaloriaigenyt. Par 100 kalorianyi deficittel nem tudod kompenzalni ezt a sok szar kajat. 1000-1500-al talan. De az meg nem csak zsiregetes lesz.
"Ok. Sokkal több a ch, de kalória nem lépte túl"
És honnan tudod, hogy a felhasználásod megvan 2600?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!