Tudnátok adni tanácsokat, hogy lássak neki az erőnlétem kiépítéséhez?
A segítségeteket szeretném kérni, vagy a javaslataitokat, hogy hogy áljak neki a fizikumom fejlesztéséhez. Ennek apropója az lenne hogy idén szeretném a jelentkezésem benyújtani rendészettudomány-ra, amihez természetessen kapcsolódik egy fizikai alkalmassági, ahogy nézegedtem a követelményeket, nem nagy tudomány engem, max a 20*60 fekvenyomás fogna meg de az nagyon😅. Rólam annyit hogy 183 cm, és 68-70 kg között vagyok, ami alaphangon nem lenne vészes de én hát soványkának érzem magam, mondjuk ehez hozzájön a 10-12%-os testzsírom. A cél az lenne hogy az erőnlétem feltornázzam, kis izomzatot szedjek föl, de az ne menjen az állóképességem, futó képességem, kapacitásom kárára.
Arra gondoltam hogy egy-két hónap otthoni saját súlyos edzés, aztán terem, addigra lejárna a próbaidőm a munka helyen és ingyenesé válna az egyik helyi terembe a bérlet, szóval ha segítenétek erre az időre egy kezdetleges edzőtervvel, valamint ugye írtam hogy vékonykának érzem magam, de az a problémám hogy eszek, hanem se hízni, se fogyni nem tudok, hogy erre is lenni valami tippetek nagyon hálás lennék
Bocsánat hogy ilyen hosszú lett a kérdés, és löszönöm annak aki végig olvasta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!