Otthoni edzésterv kiépítésében lenne szükségem segítségre. Valaki?
Figyelt kérdés
Otthon van egy fekvenyomó padom egy kétkezes sujzóval, illetve két egykezes sujzóval. Egész testes izomnövelős edzést akarok beiktatni a mindennapjaimba, amire nem volt nehéz edzéstervet találni mikor kondiba jártam, hiszen ott mindenféle gép van. Sajnos kezdő vagyok, szóval nem vagyok elég kreatív arra, hogy feltaláljam magam a jelenlegi eszközeimmel otthon.#edzés #testépítés #fekvenyomás #edzésterv #izomnövelés #súlyzózás #otthoni edzés #rutin #izomépítés #edzésrutin
2019. aug. 7. 19:21
1/1 anonim válasza:
Milyen sulyokig valtoztathatoak? Mmint a ket egykezes meg a ketkezes rud, mennyi tarcsad van hozza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!