Fáj a fejem edzés közben?
Több mint fél éve edzek, soha nem volt semmi gondom.
Az elmúlt pár edzésen elkezdett fájni a fejem. Nem kimondottan erőlködéskor. Pl: Nyomtam fekve, úgy hogy tényleg gyakorlatilag bele is buktam a sorozatba, egy 4 sorozat fekvenyomás után, akartam tolni döntött pados egykezes fekvenyomást, de az lassan koncentráltan, izoláltan, 12 ismétlés számban. 45*-os padot használtam.
Egyszer csak berobbant az agyam a 10. ismétlésnél és hirtelen nagyon durván elkezdett fájni a fejem. (Pedig nem is erőlködtem annyira mint például rendes fekvenyomáskor.)
Abbahagytam a gyakorlatot, és kb. 20 másodpercen belül fokozatosan elmúlt a fájdalom, majd teljesen elmúlt. Utána következő sorozatnál elő jött újra.
Ez ismétlődött egy pár edzésen keresztül, és ma is megtörtént ugyan azzal a forgató könyvel, viszont ma nem múlt el a fejfájás a gyakorlatot követően, hanem folytatta a fájást, több órán keresztül.
Egyáltalán nem vagyok fejfájós típus, soha nem fájt még a fejem gyakorlatilag. És csak 18 éves vagyok, ráadásul egészségesen kajálok. Iszok elég vizet, akár napi 5litert is, a teremben van légkondi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!