Ez az étkezés felosztás jó lenne?
Eddig műszakban jártam dolgozni és nagyon rendszertelen volt az étkezésem. Nemrég váltottam és gondoltam felosztanám az étkezésemet normális időpontokra.
1. étkezés - 05:30
2. étkezés - 08:00
3. - 12:00
4. - 16:30
5. - 21:00
Gyors az anyagcserém és viszonylag sok tápanyagra van szükségem. A pontos három óránkénti kaja sajnos nem opció.
A makrót számolgatom, ezzel nincs is baj csak ugye a vissza kell szoknom a normál nappali étkezéshez.
U.i.: közbe közbe beugrik egy két protein turmix és műzli szelet .
Előbb még száraz csirke volt, te tényleg buta vagy.
Lehet hogy a kockahasam nem fogják észrevenni (ami amúgy nincs), de a te zsírcsöcsödet és pocakodat biztos és el is fogja majd az embereket az undor :)
Inkább tőled undorodnak majd, hogy akkora bal***sz vagy, hogy ételeket szemetezel le, meg időre eszel mint egy biorobot.
Nem csodálnám ha mindenhonnan kinéznének :)
Ki mondta hogy időre eszek meg mindig ugyanazt? Ember, tanulj már meg olvasni, értelmezni, téged nem a kinézeted miatt fognak kinézni, hanem a kevés eszed miatt.
Változatosan eszek, szakács vagyok, nagyrészt magamnak készítem el a jobbnál jobb fogásokat, szeretek enni, adok a minőségre.
Mondjuk ha szegény vagy az más, akkor megértem a péksütit meg a sajtburgert, de akkor meg szerezz jobb állást.
Mit vajkalsz magánéletémben fogalmad sincs anyagi helyzetemrol te séfmester
Régen ették a kolbászt feherkenyerrel mégis eléltek 90 éves korukig
Azt hiszed hogy bélszínt eszel meg lazacot, és erre vered, akkor milyen jót teszel a szervezeteddel?
Ma már semmi sem biztos, ami ma egészséges holnap lehet már egeszsegkarosito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!