Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az étkezés felosztás jó lenne?

Ez az étkezés felosztás jó lenne?

Figyelt kérdés

Eddig műszakban jártam dolgozni és nagyon rendszertelen volt az étkezésem. Nemrég váltottam és gondoltam felosztanám az étkezésemet normális időpontokra.

1. étkezés - 05:30

2. étkezés - 08:00

3. - 12:00

4. - 16:30

5. - 21:00

Gyors az anyagcserém és viszonylag sok tápanyagra van szükségem. A pontos három óránkénti kaja sajnos nem opció.

A makrót számolgatom, ezzel nincs is baj csak ugye a vissza kell szoknom a normál nappali étkezéshez.

U.i.: közbe közbe beugrik egy két protein turmix és műzli szelet .

2020. okt. 4. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Előbb még száraz csirke volt, te tényleg buta vagy.

Lehet hogy a kockahasam nem fogják észrevenni (ami amúgy nincs), de a te zsírcsöcsödet és pocakodat biztos és el is fogja majd az embereket az undor :)

2020. okt. 5. 12:14
 12/16 anonim ***** válasza:
7%

Inkább tőled undorodnak majd, hogy akkora bal***sz vagy, hogy ételeket szemetezel le, meg időre eszel mint egy biorobot.

Nem csodálnám ha mindenhonnan kinéznének :)

2020. okt. 5. 12:27
 13/16 anonim ***** válasza:
78%

Ki mondta hogy időre eszek meg mindig ugyanazt? Ember, tanulj már meg olvasni, értelmezni, téged nem a kinézeted miatt fognak kinézni, hanem a kevés eszed miatt.

Változatosan eszek, szakács vagyok, nagyrészt magamnak készítem el a jobbnál jobb fogásokat, szeretek enni, adok a minőségre.

Mondjuk ha szegény vagy az más, akkor megértem a péksütit meg a sajtburgert, de akkor meg szerezz jobb állást.

2020. okt. 5. 12:51
 14/16 anonim ***** válasza:
41%

Mit vajkalsz magánéletémben fogalmad sincs anyagi helyzetemrol te séfmester

Régen ették a kolbászt feherkenyerrel mégis eléltek 90 éves korukig

Azt hiszed hogy bélszínt eszel meg lazacot, és erre vered, akkor milyen jót teszel a szervezeteddel?

Ma már semmi sem biztos, ami ma egészséges holnap lehet már egeszsegkarosito.

2020. okt. 5. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Hát végigolvastam .14 es te egy igazi kötözködős gyökkér vagy.
2020. okt. 5. 16:24
 16/16 anonim ***** válasza:
igen
2020. okt. 20. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!