Hogy tudom gyorsan megtanulni a fekvőtámaszt?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy most kaptam észbe hogy nekem az idei tanévben kemény tesióráim lesznek. Amivel nincs baj mert rendkívül sportos vagyok, egyedül a szabályos fekvő nem megy.
Hogy tudom rövid idő alatt helyesen megtanulni?
2020. aug. 29. 18:17
1/9 anonim válasza:
Szerintem minden nap csinálj minimum 20-at. Először nem megy, de később ráérzel majd. Ezt addig csináld míg profi nem leszel.
Sok sikert!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
Ez mikorra fog kb beállni? Elég hamar kéne...:/
2020. aug. 29. 18:32
4/9 anonim válasza:
Szerintem pár nap alatt már jól fog menni :)
5/9 anonim válasza:
Nem vagy rendkívül sportos ha nem tudsz fekvőzni...
Fekvőtámaszozz minden nap, és akkor idővel erősebb leszel benne.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok!
Utolsó de, heti 5 edzésem van, lovagolok, szóval a láb és hasizmaim a dominánsak.
2020. aug. 29. 19:51
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Ha nem megy egy fekvő se szabályosan akkor kezdd a könnyített verziokkal. Először falnál, majd térden (női fekvő), ha van fekvőtámasz bakod az is sokat segíthet. Továbbá érdemes lenne további teljes testes gyakorlatokat vegezned pl guggolas, fekvenyomas, huzodzkodas, felhuzas és evezesek, így a fekvő is erősödni fog.
9/9 anonim válasza:
Alkartamasz, plank variációk is segíthetnek erősödni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!