Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet (újra!...

Mennyi idő alatt lehet (újra! ) megtanulni a Kento fekvőtámaszt?

Figyelt kérdés
Ezt a fekvőtámaszt a Kyokushin Karatésok csinálják, hogy erősebb legyen az öklük. Ez pedig úgy néz ki, (annak aki nem tudná), hogy ökölbeszorítod a kezedet, és csak az első két bütyköt+kézujjpercet rakod le, és a fekvőt úgy nyomod, hogy a karod súrolja az oldalad, tehát nem széttárt karokkal. Ezt azért kérdezem, mert régen jártam karatéra 2,5 évet, aztán volt 3 év kiesés és most megint karatézok, és szeretném minnél hamarabb behozni a lemaradást. Heti hányszor mennyit érdemes, és mikor lesz látható eredmény?

2017. nov. 24. 21:16
 1/3 anonim válasza:
Hát nekem nem kellett erre különösebben edzenem. Amikor az volt a feladat hogy csak simán tartsuk a fekvőt akkor ökölben tartottam amíg bírtam. Ez mindíg egyre több idő volt. Végül a fekvő is ment vele.
2017. nov. 24. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Vagy 'Kentate' akinek így többet mondd.
2017. nov. 26. 16:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszt.
2017. nov. 26. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!