Baj hogy nem kardiózok fogyásnál?
Figyelt kérdés
Nem láttom egyenlőre semmi értelmét, mert bőven eleget eszek és nem érzem hogy túl kevés lenne.
Most 2.500 kcalal fogyok és mellette csak simán konditerembe járok. Olyan 3.000 körül van a szükségletem ülő munka plusz heti 4-5 kondi mellett.
Már 6 kgot fogytam és beáll a fogyás olyan heti 1kgra, szóval boldog vagyok vele.
Plusz a konditerembe az erőm nem csökkent, sőt minimálisan nőtt 2 gyakorlatban így gondolom izmot nem veszítek, csak normális minimális szinten ami a dolog vele járója.
Az én esetemben kéne kardió? Tenne akármit jót?
Mert már így is gyors időnként a fogyásom, csak bele gondoltam lehet illene.
Van bármilyen ok ami miatt segítene?
2020. aug. 27. 15:51
1/3 anonim válasza:
Max egészség szempontjából hasznos még ezen felül.
2/3 anonim válasza:
Segíti a fogyást és jó hatással van a szív és érrendszeri, a tüdőre és az állóképességre. Nem kötelező, de ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!