Ha sokat kardiózok és jó lesz az állóképességem, kevesebb alvásra is lesz szükségem?
Figyelt kérdés
2019. jún. 28. 09:21
1/12 anonim válasza:
Nem. Az alvás kell mindenképpen. Sőt, én ha sokat mozgok, akkor több alvást is igénylek.
2/12 A kérdező kommentje:
De ha jobb az állóképesség,kevésbé is fáradok el.Én ma 3 órát alidtam csak
2019. jún. 28. 09:26
3/12 anonim válasza:
Persze, lehet bírni kevés alvással is, de nem tesz jót semmilyen szempontból sem.
4/12 anonim válasza:
Ha az izomzat fejlesztése a cél akkor napi minimum 8 óra alvás szükséges. Ha több megy az még jobb.
6/12 anonim válasza:
Jó, most a 8 óra csak egy szám, senki sem hal bele7-7,5 órába sem, de már rég bizonyítva van, hogy 8-9 óra alvással sokkal gyorsabban regenerálódik az izomzat mint 5-6ttal pl
7/12 De La Cruse válasza:
Az alvást soha ne spórold meg.
Jó állóképességed lesz de a test regenerálódását ne akadályozd mert hosszú távon sok rendellenességet tudsz összeszedni akár az ereid, idegeid vagy az ízületeid regenerálódása akadályozva tönkre mehet.
Vigyázz mert akár harminc évesen is lehetsz nyolcvan évesekre jellemtő rossz állapotban.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem terveztem hosszú életet élni,szóval nem számít
2019. jún. 30. 11:45
9/12 anonim válasza:
Ó, hát persze, hogy nem tervezel hosszú életet. Amíg végeláthatatlanul húzódik előttünk, addig mindenki így van vele. De amint veszélybe kerül, mindenki kapaszkodni kezd bele.
10/12 anonim válasza:
Az ember felelős önmagáért, nem helyes megrövidíteni az életünket, ez felelőtlen hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!