Ha egy edzésen csak egy izomcsoportot dolgozok meg, akkor a bevitt tápanyagot a szervezetem csak annak az izomnak adja a tápanyagot, így az gyorsabban fog fejlődni?
Jesszus. Ez nem így van. Az egész szervezeted látja el tápanyaggal a bevitt táplálék.
A 2 izomcsoport az jó felosztás, én is úgy csinálom, és már 1 hónap múlva kaptam a visszajelzésekeket hogy kezdd látszani a dolog. Én az klasszikus osztott edzés híve vagyok.
1-es,az osztott edzés valóban jó, de kinek mi jön be.
Kérdező, nagy gondok vannak a táplálkozási és biológiai folyamatok terén.
Ha eszel, felszívódik a tápanyag, a fehérje hasznosul, és nem fele fele arányban, hanem az egész testedben hasznosul. Az edzést követő másnap is fontos az izomregeneráció, és az étkezések során is fenn kell tartani a megfelelő fehérjebevitelt.
Nem tudom hány kg vagy, de a 60 g elég kevés. Tttkg-onként 2g fehérje a javasolt az izomépítéshez. Többet bevinni feleslegesnek tartok, mivel nem fog hasznosulni, hanem salakanyagként távozik a budin.
"Edzés után szivacsként szívja a tápanyagot az izom magába. Ezért is kell edzést követően kb 30 percen belül gyors felszívódású fehérjét fogyasztani."
Erre a kommentre reagáltam, te Einsten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!