Létezhet hogy a testedzéstől több alvásra van igényem a 8 óra alváson tul?
Figyelt kérdés
Az edzéstől miért vagyok általában nem annyira energikus mint mikor nem edzenék?2020. aug. 14. 07:04
1/8 anonim válasza:
Mivel a test edzés fizikailag megterheli a szervezetet, és kimeríti az izmokat, így nagyobb a test regenerációs igénye is. Megfelelő táplálkozással és vitamin, ásványi anyag bevitellel ez kiküszöbölhető vagy csökkenthető.
2/8 anonim válasza:
Az elején szokott így lenni, aztán az állóképességed jobb lesz idővel és megszokod a terhelést.
3/8 anonim válasza:
Az edzes nem csak fizikailag terhel meg, hanem az idegrendszert is elegge igenybe veszi, igy normalis ha tobb alvasra van szukseged.
4/8 anonim válasza:
Vitamin hiány is lehet a fáradtság oka
5/8 A kérdező kommentje:
én multivitamint szedek de csak edzés után. Célszerűbb lenne napi szinten szedni a multivitamint? De annak nincs hosszú távon káros hatása a lerakodás szempontjából?
2020. aug. 14. 08:26
6/8 anonim válasza:
Nincs káros hatása a multivitaminnak, amennyiben megfelelő mennyiségben viszed be. Napi szinten szedheted nyugodtan, de a dobozon is rajta van hogy mennyit kell 1 nap bevinni belőle. A multivitamin készítmények kis mennyiségben tartalmaznak sokféle vitamint és ásványi anyagot, amely nem helyettesíti a megfelelő táplálkozást, csak kiegészítik azt.
Érdemes lenne magnéziumot külön pluszban bevinned.
7/8 anonim válasza:
Van hogy nem tudok eleg vizet inni, es gyakran nem erzem a szomjusagot, annyit edzek es 2-3 liter kell vagy 4, de van hogy csak egy masfelet iszom.
8/8 anonim válasza:
Es iden meg csak egyszer ettem dinnyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!