Napi 8óra állómunkát végzek, meg járkálok. Vagyonőr vagyok egy üzletben. Tényleg többet fogyok az ilyen munkától?
Figyelt kérdés
120kg,185 cm vagyok.Mennyi kalóriát egyek,hogy ne fogyjak?1 kajaszünetem van.2019. jan. 20. 18:34
1/2 anonim válasza:
Igen, így nagy eséllyel többet fogysz még akkor is, ha a "járkálás" nem túl intenzív mozgás, azért 8 órán keresztül húzós.
Szerintem próbálj meg minél több összetett szénhidrátot bevinni (munka előtt és után is, meg a kajaszünetben), és valahogy csak jó lenne megoldani, hogy vigyél magaddal 1-1 adag fehérjeturmixot zabpehellyel (1 mérőkanál fehérjepor + kb. 100 g zabpehely; hogy ez kalóriában mennyi, nem tudom sajnos).
Annyi időd sincs, hogy ezt az egy-egy adagot gyorsan lenyomd napközben (otthon megcsinálnád és vinnéd magaddal)?
2/2 anonim válasza:
*Az első válaszoló vagyok. A fogyástól eltekintve sem egészséges, hogy órákon keresztül éhezik a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!