Slim111 kérdése:
8 óra munka után edzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves srác vagyok. Régen sokat kondiztam, olyan 2-3 éve rendszeresen, de amióta 3 műszakban dolgozom úgyérzem nincs erre annyi energiám.De elszeretném kezdeni valahogy.Nagyon nagyon vékony vagyok. (165cm és 52 kg) Szeretnék valami olyasmit amitől nagyon feltudok szedni izomban és energiára valami nagyon erőset. írták a Hot Blood-ot és tömegnövelésre meg a Jumbo-t.Ezeken gondolkodom.. Valami tippeket szeretnék kapni előre is köszönöm mindenkinek! :)2017. jan. 28. 17:00
1/3 anonim válasza:
tömegnövelők tele vannak cukorral
hazilag tömegnovelő:banan,tej,zab es mehet a turmixba
"termeszetesebb" dolgokbol van es szerintem tobbet is ér
energiara en koffein kapszulakat szedek a biotechba vettem,nekem nagyon hatasos
kreatin az jo dolog,ajánlom
izomban csak a kajatol szedsz fel szoval 2000+ kaloria
hajra es szamold a makrokat
feherje 2-2,5g/testsulykg,szenhidrat 4g,zsir meg amennyi lesz,de ha keves a kaloria akkor megtolhatod egy kis zsiros dologgal,esetleg magvakkal
2/3 anonim válasza:
Be ne szarjak, hogy 8 óra meló után szegénykém nem bírsz edzeni. Én sokszor 12 óra után több, mint 1 óra hazautazással is edzettem. És még hátblád se kellet, most szólj hozzá mik vannak.
3/3 anonim válasza:
8 óra alvás 8 óra munka, a melóba jövésmenés kb 1 óra(gondolom) simán van időd edzeni,enni meg minden
ha nem megy akkor nem akarod eléggé, ez ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!