Miért van az,hogy a fehérje port bármennyi ideig rázom össze a vizzel érződik a por benne, és egy picit fura íze van a vanilliának? Megromlani semmiképp nem tudott! Nap nem érte!
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 22:54
11/17 anonim válasza:
Én nem tudom a többi ízben milyen de én egy kókuszos scitecet vettem egyszer. Azt hittem hányok annyira rossz volt, borzasztóan édes, kocsillatosito ízű és szagú, allagra pedig szörnyű, kokuszdaraboknak szánt akármik uszkaltak az egészben. Mindenhol azt írjatok hogy a Scitec iható, nem ertem...
12/17 anonim válasza:
Az egy undorító ja, de a csoki vagy vanília nagyon finom. Lehet venni ilyen egy adagos kiszerelésben, kóstold meg
13/17 A kérdező kommentje:
9/12
Ahogy leírtam a kérdésbe is ez egy Biotechusa Protein Power Vanillia flavoured.
2020. aug. 3. 12:25
14/17 anonim válasza:
Vanillia kb mind okádék számomra...pedig azt gondoltam gyümölccsel jajdejó lesz,sajna tévedtem...csoki ami általában jó választás,abból még kifejezetten rosszat nem ittam.
Próbáld meg banánnal v fahéj+alma kombóval keverni hátha ihatóbb lesz vagy zabkásába.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Nagyon nagy segítség volt számomra :)
2020. aug. 3. 15:02
16/17 A kérdező kommentje:
Ki próbáltam tejjel, egy fokkal jobb mint vízzel :D
2020. aug. 3. 22:20
17/17 clint válasza:
Akkor a valódi ok. Amit vettél kevert fehérje, leginkább szoja. A szoja lisztes állagu sürű. Nem a márka a fontos, minden szójás termék ilyen. Tejsavó fehérjét próbálj legközelebb azzal nincsemek ilyen jellegű gondok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!