Miért van az,hogy a fehérje port bármennyi ideig rázom össze a vizzel érződik a por benne, és egy picit fura íze van a vanilliának? Megromlani semmiképp nem tudott! Nap nem érte!
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 22:54
1/17 anonim válasza:
Ilyen az íze.
Vanilliát már régóta nem iszom, mert régen nagyon megutáltam. A por kb 3/4 részét kidobtam.
Azóta nem próbáltam. Lehet jobb lett vagy más márkában mindig is jobb volt.
2/17 A kérdező kommentje:
Ilyen nagyon fura íze van igen.:c
Meg hiába keverem órákig mindig van benne minimális por ami rátapad a nyelvemre vagy bármi.
Nemrég vettem hála istennek csak 1kg-os.
Majd meglátom nem hiszem hogy kidobom. :D
2020. aug. 2. 23:27
3/17 anonim válasza:
Milyen markát vettél? Attól is függ...Blade Sport Vanilia pl hányinger ihatatlan ehetetlen kategória, hiába drága. Myprotein impact whey vaniliaja pedig kifejezetten finom, kellemes. Ezért kell elotte egyadagos kiszerelést venni ha van ra lehetőséged hogy el tudd dönteni ízlik e egyáltalán annyira hogy hónapokig idd/edd. Egyébként pedig inkább a szilárd kajából való fehérje bevitelre fokuszalj.
4/17 MadSeal válasza:
Nem minden termék oldódik jól kézi shakerrel, egyes olcsóbbakat muszáj turmixgéppel kikeverni. Az íze meg persze sajátos, bár a jobbak szerintem nagyon finomak tudnak lenni, viszont a prémium márkák közt is akad néha egy-két furcsább ízű.
5/17 anonim válasza:
Én botmixerrel és zsirszegeny tejjel készítem, shakerrel és vízzel élvezhetetlen.
6/17 A kérdező kommentje:
3/4
BiotechUsa
2020. aug. 3. 00:19
7/17 A kérdező kommentje:
5/6
Köszi a tippet kipróbálom! :)
2020. aug. 3. 00:19
8/17 anonim válasza:
Blade Sport drága? Ami boltban jártam, eddig mindig a legolcsóbbak között volt. Mondjuk tény, hogy Blade-böl szerinten leginkább a gyümölcsösekkek érdemes oróbálkozni.
9/17 clint válasza:
Milyen protein volt? És ne azt írd, hogy biotech usa. A szója az ami lisztesebb érzést vált ki, meg néha a hydrolizált tejsavó.
10/17 anonim válasza:
Igyál scitec fehérjét, az normálisan oldódik, és ízre is jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!