Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Visszér és a súlyzós edzés...

Visszér és a súlyzós edzés mennyire összeférhetetlen?

Figyelt kérdés

Bár a testépítést ikszeltem, valójaban crossfitezem egy éve, illetve előtte kettlebelleztem és futottam. Családban édesapám visszeres, így a hajlam megvan, és az utóbbi időben vettem észre, hogy néha bizsereg a lábam, vagy “kidagad” (értsd: jobban kitapintható) egy véna. Én felállítottam már a visszér diagnózisát, de nem szeretném magam alatt vágni a fát azzal, hogy terhelem feleslegesen a lábam. Viszont a crossfit eléggé a szívemhez nőtt, így aki hasonló problémával küzd, hasonló sportágban az elmondaná tapasztalatait, tippjeit?

25/L

2020. júl. 30. 10:33
 1/2 csabika1971 ***** válasza:
76%

Szia,

Teljes mértékben összeférnek. Mert az edzés erősíti az érfalakat. És az keményedő izomzat ezt tovább fokozza. Persze nem gyógymód!

2020. aug. 4. 08:37
 2/2 anonim ***** válasza:
1-es nem ért hozzá. Tök hülyeséget beszél.
2024. jún. 29. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!