Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fogyókúra mellé súlyzós edzés...

Fogyókúra mellé súlyzós edzés vagy csak aerob? minden infó lent-egy kezdő

Figyelt kérdés

Hello.

Pici segítségre lenne szükségem. Nem teljesen értem hogyan tudok súlyzós edzést végezni diéta alatt, ha egyszerűen nincs energiám hozzá? Izmot ha kalória szegény a táplálkozásom hogy tudok növelni?

182centi és 96kg vagyok, 29éves srác. Sajnos eddig közöm nem volt a sporthoz szóval ez tiszta zsír ami rajtam van. Étrendem a következő: napi kb 2200Kcal, 100g szénhidrát,

és legalább 150g fehérje. Ez általában a következőkből áll: csirke mell, pulyka hús, barna rizs, puffasztott rizs, cottage cheese, kefír, sovány sonka, zöldségek,

cukormentes italok. Egy jó hónap alatt így kb 4 kiló ment le rólam, de sok túrázás, biciklizés volt benne, és újabban heti 2-3x eljárok 25-30percet kocogni is. Éppen hogy

van erőm ezekhez, súlyzós edzéshez nincs már elég powa. Úgy gondolom hogy mivel más fizikai munkát nem végzek, ezeknek ilyen étrend mellett sokkal jobban menniük kellene.

De amennyire gyengének érzem magam, úgy nagyon kevésnek találom a fogyást szóval nem tudok kevesebbet enni, így is nagyon nehezen viselem, éhes vagyok rendesen.

Ha valamit rosszul csinálok, vagy máshogy kellene csinálom légyszi adjatok ötleteket.

2020. júl. 29. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Több kalóriát kell elégetned mint amennyit beviszel. Ez a lényeg. Ezt a kocogást, bicajozást, túrázást, hogy osztottad fel?
2020. júl. 29. 17:52
 2/2 Pawel166 ***** válasza:
81%
Az elsőnek igaza van, ez kell a fogyáshoz, viszont hogy a minél kevesebb izmot és minél több zsírt adj le, heti 3 teljes testes edzést ajánlok.
2020. júl. 29. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!