Akik csak saját testsúlyos edzést végeznek,mennyi kalóriát visztek be naponta?
Figyelt kérdés
Gondolom a calisthenics nem annyira megterhelő mint a súlyzós edzés,ezért csak ártanék,tehát zsírosodnék,ha mondjuk 4000 kalóriát vinnék be a 80 kilómhoz nem?2020. júl. 23. 08:40
1/4 anonim válasza:
Igazából mindenki más, nehéz ezt így megmondani. Függ attól, milyen az emésztésed, konkrétan mit csinálsz edzés alatt, milyen az életstílusod edzésen kívül stb. Én a javasolt makrókkal kezdtem, aztán kiderült, hogy nekem több kell, mert hardgainer vagyok. Szóval próbálgasd, pár hét max. egy hónap alatt úgyis látod magadon, ha nem jó úton jársz.
2/4 anonim válasza:
Remélem a 4000 kaloriát csak hülyeségből írtad, mert nagyon sok.
Én 1500 kalóriát eszek.
4/4 anonim válasza:
nem elég megterhelő ? :D ez jó. Tulajdonképpen sokkal megterhelőbb mint a súlyzózás. Calisthenics nem csak fekvőtámaszokban és felülésekben, húzodzkodásban stb- ban merül ki, ezek mind alap rávezető gyakorlatok a későbbi statikus elemekre és egyéb összetettebb gyakorlatokra. Az már más kérdés, hogy ki mennyit lát belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!