Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha elkezdek testépíteni akkor...

Ha elkezdek testépíteni akkor (mennyire) fog lassúlni a sprintem focizás közben? 20/F

Figyelt kérdés

Csak hobbi focisták vagyunk de járunk kisebb bajnokságokra ahol szép eredményeket szoktunk elérni. Én vagyok a csatár, a csapat leggyorsabja sőt amióta játszok ellenfelek közül is csak kevesen futottak le.

Szóval nekem ez a legnagyobb erőségem a pályán hogy ha valaki mellett elmegyek akkor az már nem fog utolérni. Viszont most vagyok 72 kg 184 cm, a testem igazából fogalmam sincs hogy néz ki, egyszerre vagyok vékony, szálkás, de a hasam az meg "nagy". És szeretnék felszedni egy jó pár kilót és kigyúrni magam. Nekem akarok testépítő versenyt nyerni csak izmos, jól kinéző akarok lenni.

2020. júl. 22. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az egész testedre kell gyúrni, így a lábadra is, de ezt gondolom, tudod.

Amúgy meg nem véletlenül pattintják ki magukat a profi játékosok és profi futók is, mivel nemcsak nehezebb leszel, de annyival erősebb is.

Ha megfeleően edzed a lábad, minimum szinten tudod tartani magad, de akár gyorsabb is lehetsz.

2020. júl. 22. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsabb is leszel valószínűleg.

A rövidtáv futók ,meg a focisták is erősítenek.

2020. júl. 22. 18:18
 3/5 MadSeal ***** válasza:
100%
Nyújts sokat, és amit csak lehet, robbanékonyan csinálj (tehát pl. bicepszezéskor ne rángasd a rudat, de egy fekvenyomás, vagy guggolás, mehet robbanékonyabban) és ne lassítsd túlzottan a gyakorlatokat, csak annyira, hogy negatív szakaszban biztonságos legyen, illetve ne nagyon pumpálgass. De mint írtam, a legfontosabb a nyújtás, és ahogyan írták, a végén valszeg csak mégjobban javulni fog a teljesítményed.
2020. júl. 22. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Járj el futni is, fuss sprinteket is és hosszú távot is.

Emelett heti 3 teljes testes edzést végezz.

2020. júl. 22. 20:17
 5/5 Pawel166 ***** válasza:
100%

Ha eleget futsz, nem lassulsz le.

A fociban nagyon fontosak az egyéni képességek, ha nem vagy egy Messi labdakezelés szempontjából, akkor csak úgy maradhatsz fent, ha nagyon erős vagy, gyors, magasat ugrasz, stb.

Ezekért meg kell szenvedni, de ha komolyan akarod űzni a sportágat, muszáj kiemelkedned a többiek közül.

2020. júl. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!