Általában miért az alacsony termetű emberek kezdenek el testépíteni? Ezzel akarnak kompenzálni?
Aki 170 alatt van az már egy kis sz!r?
Énis 190 vagyok de eszembe nem jutna ilyet mondani. Szóval szerintem vegyél vissza egy picit mielött egy kis 170 centi alatt sz!r földhöz vág
Igen, lehet benne valami. Egy magasabb srác kisebb eséllyel érzi, hogy szüksége van az önbizalom növelésre, amit a testépítés adhat.
Én pl. 2 méteres vagyok, de nagyon vékony voltam, ezért kezdtem edzeni. De egy gimis jó barátom meg azért, mert csak 168 cm magas volt és ő már magában ezt akarta kompenzálni.
Persze nem csak ez jár az ember fejében folyamatosan, hogy "én akkor most kompenzálok", miközben testépít, de ott van biztos.
Nem feltétlenül kompenzálnak, lehet, hogy csak szeretnének egy szép, izmos, erős testet. Vagy maga az edzés is jót tesz nekik. Vagy egészségtudatosak és fontosnak találják az edzést, akkor is, ha sosem jutnak el arra a szintre, hogy mások megcsodálják a kigyúrt testüket...
Plusz amit írtak, hogy hatásosabban tud kinézni az alacsonyabb embereken a tömeg, erről már sokszor olvastam itt, nyilván van benne igazság.
Mi másért? Mindenki kompenzációból kezdi el. Csak van aki férfiasodni, van aki hízni, van aki fogyni, ki erősödni, ki szebb lenni/tetszeni szeretne. A miért-et, kizárólag embere válogatja.
Amúgy én az 1.70-et még nem tartom annyira vészesen alacsonynak, hogy ilyen jelzőkkel illessem, úgy ahogy az 190-es embert sem találom lóba*ónak.
Az mondjuk más kérdés, hogy az ő fejükbe milyen kép él erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!