Alacsony a tesztoszteron szintem szerintetek?
Figyelt kérdés
Üdv! A problémám az hogy nem izmosodom hiába van rendben a kaja+edzés. Ma voltam tesztoszteron vizsgálaton, az eredmény amit kaptam 16,780 nmol/l , 27 éves ffi vagyok. Gondoljátok hogy ez az érték alacsony és ez miatt nem fejlődök?2018. jún. 28. 21:45
1/13 anonim válasza:
Ha a referenciaértéknél alacsonyabb akkor alacsony.
2/13 anonim válasza:
Felnőtt ffi normál értéke: 9,9-28nmol/l
3/13 anonim válasza:
Ez normális érték. Milyen edzést tolsz? Nagysúlyos alacsonyismétléses alapgyakorlatok hozzák a tömeget natúrban.
4/13 anonim válasza:
De értekes mindenkinek alacsony a tesztó szintje itt. Kokszolj ha akarsz , ne akarj megerősítést.
5/13 anonim válasza:
Szarul edzel/kajálsz/ kevés a pihenés.
6/13 anonim válasza:
"Gondoljátok hogy ez az érték alacsony és ez miatt nem fejlődök?"
Mi az edzésterved és az edzés gyakoriságod?
7/13 anonim válasza:
Nyilván alacsony. Ne menj orvoshoz, ő csak a határértékek nézni ami természet hülyeség és úgy se segít.
Nyugodtan mehet a koksz. Jó lesz az. Vannak itt jó szakértők szerintem szívesen összedonak neked egy kúrát sőt lehet vásárolni is tudsz tőlük jó minőségű cuccot.
8/13 anonim válasza:
@7, remélem a kérdező érti az iróniát, különben megöli ezzel magát:)
10/13 anonim válasza:
Szerintem nincs miért aggódnod.Az én értékem 0.73nmol/l. 26 éves ffi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!