Tesztoszteron férfi külsőt ad majd nekem?
Azért irtam igy a kérdét mert szerettem volna ,hogy ide kattintsatok.Bár a kérdés valóban foglalkoztat engem és ugy érzem nincs szok vesziteni valóm.Több mint 7 évnyi natur testépites van mögöttem és nem szeretnék nagy izomtömeget magamra tenni.Amit szeretnék az a férfiasabb külső.Szélesebb áll,arcszörzet szóval férfiasabb fej kellene nekem.31 éves vagyok és nagyon fiatalos az arcom.
Jól gondoljátok,ez valóban nehézséget okoz nekem a párkeresésben.Ugy gondolom nincs mit veszitenem már..
Olyan személyt keresek akinek van tapasztalata az tesztoszteron adagolásban.Tudom most nekem esnek jópáráan,de én csak jobb életet szeretnék magamnak.
Kulturált mondatokat szeretnék olvasni.Köszönöm
A növekedési hormon növeli a csontokat. A profi testépítők is a növitől csontosodnak. De erről lebeszélnélek, mert egyrészt drága, másrészt belehalsz, mert nincs olyan team mögötted, mint a profiknál.
Szőrösödést, pattanásokat, stb. a teszto is okoz.
A helyedben plasztikáztatnék (amit lehet), abba nem halsz bele, viszont egy kúra tesztótól is rákos lehetsz. Nem tudhatod. Lutri. Pár év múlva előnyödre válik majd, mai most hátrány. Akkor meg vissza mindent?
Egy kúrától nem leszel szőrös, viszont ingerült mindenképp. Az a baj ezzel, hogy több a negatív, mint a pozitív haszna. Főként lelkileg terheli meg az embert, amire legyintenek, majd isszák a levét.
Ráadásul több kúra után sem feltétlen indul szőrösödésnek az arcod, mellkasod, stb. A hangod is lehet mélyül, lehet vékonyodik. Patik lehet lesznek, lehet nem. Az arcod sem biztos ,hogy emberesedik.
Ami biztos és ez minden kox kapcsán igaz; egy kúra nem kúra. Szóval ha kifejezetten ez a kívánalmad, keress más módszert.
Az STH hormont nem ajánlom, hasonló okokból.
Semmivel nem fog változni az arcod valószínűleg.
Maximum ha túltolod a dolgokat (sok évnyi kúra magas észtelen dózisok) akkor lefog öregedni az arcod de ezt se vedd kézpénznek.Mert van olyan ismerősöm is aki úgy nézni mint egy 20 éves de közben 35 éves és telivan mint a déli busz mellé még a drogot is nyomja hétvégén...
Nem ismerlek nem akarok személyeskedni de neked szerintem önértékelési problémáid vannak.
állatos boltokban lehet venni a kutyáknak kicsi gumilabdát.
a pingpong labdától egy kicsit nagyobb és tömör gumi,nem lehet szétharapni.
egy olyat vegyél,kapd be,pumpálgasd heti 3x10 percet és a végén tartsd statikusan hogy égjen.
úgy be tudja durrantani a rágóizmokat,hogy utána úgy fogsz kinézni mint akit gyökérkezeltek.
attól fejlődhet és szélesedhet az állkapocs izomzat is idővel.
és edz nyakra is.
egy jól fejlett vastag nyak az maga a férfiasság és mindig szem előtt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!