Saját tesztoszteron elnyomása?
Olvastam hogy szinte az összes szteroid elnyomja a saját tesztoszteront.Winstrol,oxandrolone,nandrolon. Ez azt jelenti hogy ha a mostani 22mmol tesztoszteron szintem egy ilyen szer használata közben mindig le fog csökkenni,mínuszosra?
Sajnos már tapasztaltam hogy több féle stanazolol,oxandrolone de még némelyik prohormon használata közben is (superdrol,tren) a természetesen magas tesztoszteron szintemet 10 alá vitte. Ami ugye már tesztoszteron hiány,és zsírosodás,hőhullámok,gyengeség.
Miért történik ez?
Ha ez ilyen akkor mire jó?
Minuszba nem mehet..
Azert tortenik, mert ha a szervezetben tobb a tesztoszteron, mint amennyi szukseges, nyilvan nem fog termeltetni feleslegesen. Kura utan kell pct.
Maximum csokkenest, de nem minuszt.
Kura kozben orulj a 10nek is, egy komolyabb kura szinte teljesen elnyomja 0 korulire.
de sajnos a stana kúra közben: 5,844nmol volt.
és akkor ilyen hogy zsírosodás,gyengeség nem jelentkezhet? (mert ugye a alacsony tesztószint azt okoz)
Kúra közben minek akarod?
Kúra után kell visszaállítani a természetes tesztó szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!