Mi értelme hobbiszinten testépíteni?
Sokkal célszerűbb a crossfit vagy kettlebell esetleg ghetto workout egy esztétikus test eléréséhez.
Nőknek is ez ezerszer jobban bejön egy atletikus szálkás forma mint a kondis felfújt izmok.
Egy testépítőről plusz azonnal le lehet vágni, hogy kompenzál valamit... míg egy atletikus férfiről nem ez az első ami az ember eszebe jut hanem, hogy küzd, kitartó, nagy tudású, sikeres sportoló...
Semmi provokatív nincs ebben a kérdésben.
Max azért érzed így mert magadra ismertél. Gondolom te is kompenzálsz valamit azért gyúrsz... Most én erre rávilágítottam neked és ez fáj. Sajnálom. Az igazság már csak ilyen.
"Semmi provokatív nincs ebben a kérdésben."
Az egész kérdés csak provokáció :D Elárulom, hogy az atléták is kondiznak, de úgy látom ezt képtelen befogadni a szürkeállományod, az előző kérdéseidből ítélve. Mégis mit zavar téged, ha valaki kondizik? Had csinálja ha szereti, nem sok közöd van hozzá.
Jaj te.
Atletikus test nem egyenlő az atlétával. 😅😅😅
Amúgy meg egyedül te vagy csak itt ilyen nebáncsvirág 70%. Kiírok egy kérdést, hogy miért nem süt a nap, szerinted az is provokáció.
Nézd meg, itt is senki más nem panaszkodik rajtad kívül, hogy ez provokatív kérdés lenne. El kéne gondolkoznod, hogy veled van a baj.
Gondolom fiatal vagy, a te generációd már ebben az amerika módi safespace kultúrában nőtt fel. Én öreg motoros vagyok, sokat láttam már és életrevalónak neveltek. Ezért látjuk másként a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!