Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 2500-3000Kcal?

Napi 2500-3000Kcal?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Megszeretném kérdezni hogy lehet napi 2500-3000Kcal bevinni tiszta étrenddel?

Egész nap rízst kell enni hányásig?

Azt is olvastam a szénhidrátot kora délutánig le kell tudni!

Még jobb, mert akkor tuti hányás lesz a fél kiló rizstől...

Vagy iktassak be minden étkezéshez len mag olajat?

Nem vagyok testépitő csak szeretnék kicsit változtatni!

Köszönöm.

#Étkezés kaloria
2020. júl. 17. 21:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen sokat segítettetek elolvasom...

De ha edzek, ámbár eddig erről nem volt szó, nem áll fent a veszélye annak hogy olyan leszek mint a Kathi Béla? 😂😂😂 Most legalább van egy irányom. Havi szinten mennyi az elfogadott gyarapodás ami még nem meríti ki a disznó fogalmát?

2020. júl. 18. 00:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, azért nagyon sokat kell tenned, hogy olyan legyél, mint ő. :D

Egy sportosabb formát viszonylag hamar, pár hónap alatt kialakíthatsz. Csomó nő pl. ezért nem kezd súlyzós edzésbe, mert túl izmos lesz. Pedig az idő, mire egy masszív izomtömeget szed magára az ember, a nők pedig inkább csak formásodnak, és a szervezetük eleve sokkal lassabban építi az izmot az alacsonyabb tesztoszteronszintjük miatt.

Ha minden klappol, akkor kb. havi 0,5-1 kg izmot pakolhatsz magadra, bár ez a testalkatodtól és a sovány izomtömegedtől függ igazán. Ezen felül zsírt is fogsz magadra szedni, de ezt minimalizálhatod, ha:

- nem mész túl nagy kalóriatöbbletbe a szükségletedhez képest (max. 500, de inkább 200-300 kcal)

- megfelelő mennyiségű és minőségű súlyzós edzést végzel, de nem edzed túl magad

- minőségi tápanyagból viszed be a kalóriákat

- eléred a napi fehérjeszükségletet

- elegendő vizet iszol (átlátszó vizelet, kb. 1 liter 20 kg-nként, de inkább még több, edzésenként +1 liter)

- 7-9 órát alszol (inkább 8-9), így regenerálódnak az izmaid

- lefekvés előtt lassú felszívódású, kazeinfehérjét viszel be (táplálékkiegészítő vagy túró)

2020. júl. 18. 00:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, és az első hónapokban a leggyorsabb az izomnövekedés, ha kezdő vagy. Aztán belassul. Első évben kb. 10-15 kg a maximum, amit magadra szedhetsz tisztán izomból. Ezt követően kb. évente feleződik ez a szám.
2020. júl. 18. 00:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Szerintem Te egy testépítő vagy, de azon belül is tréner!!!

Annyi mindent elmondtál, s olyan szakszerüen, hogy csak figyelek de nagyon. Már nem vagyok fiatal -mondjuk öreg sem - 50 múltam, ezért nincs nagy tervem, csak kicsit felszedni karra, hogy a nők be hugyozzanak ha meglátnak...😂😂😂

2020. júl. 18. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!