Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » JUMBO protein nehezen hízóknak?

JUMBO protein nehezen hízóknak?

Figyelt kérdés
Nagyon gyors anyagcserével rendelkezek,ezért barmennyit eszem, képtelen vagyok hízni, elkezdtem edzeni és szeretnék valamilyen hízáshoz szükséges proteint, tudjátok ajánlani, vagy aki próbalta már annak segített?

2020. júl. 15. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Most komolyan, aki így lehúzza ezeket a nyomorult tömegnövelőket, az használta valaha is?

Ha mellette jól kajálsz és edzel, akkor nem hízol disznóvá, hanem szépen telnek az izmok. Nem a beled, az izmaid!

Ez nem koksz, ha abbahagyod összeesel.

Klasszul összeállított komplex kiegészítő.

Az aszalt cuccok és sok gyümölcs pont erős inzulinválaszt produkálnak, mert magas az inzulin indexük, de gondolom ez is valami laposföldhívő találmány egyesek szerint.

Magas inzulincsúcs, mellékvese, aldoszteron, víz?

Hogy mennyire nincs fogalmuk a népeknek a testük működéséről...csak mondják a magukét.

2020. júl. 17. 19:40
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Persze, ehhez jó minőségű cucc kell. Na, a zöld Jumbó pont az. A sárga meg fullosabb.
2020. júl. 17. 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

11#

Az inzulincsúcs vitatott kérdés.Számos tanulmány foglalkozott már ezzel a hormonnal.Kinek mikor használ,vagy nem használ.Gondolom az edzés után ,szerinted használ.De biztosan?Nehogy az gondold,hogy egyértelmű a dolog.Hányszor eszel egy nap?Mert,ha 5ször,akkor 5ször emelkedik az inzulinod.Ez van.Ha csak 3szor,akkor csak háromszor.

No akkor mi van?

Mi van,ha a gyümölcsöket akkor eszed meg,amikor étkezel?Vagy edzés után,amikor elvileg hasznos.De mégegyszer, hasznos,biztosan?És a Jumbó mitöl hasznos?Mi is van benne a fehérjén kívül?

I

No és,szerinted mi is történik,ha bedobod a jumbódat?

2020. júl. 17. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Hagyjál már! Nézd meg a neten mi van a Jumbóban, nem vagyok én a biokém tanárod. Azután te csak válts ki inzulincsúcsot szőlőcukorral edzés után, meg napi 24x kajálással.

Pont arra céloztam, milyen következményekkel jár hosszú távon az inzulin jojó.

Láthatóan fogalmad sincs a tápkiegészítőkről, a hatásukról, hasznukról, de kekeckedsz.

Olvastál valahol, valamit a gyúrós kajálásról.

A gyümölcscukor meg pont nem hasznos.

2020. júl. 18. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Jolvan.Szeggyed.
2020. júl. 18. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!