Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért marad darabos a fehérjep...

Miért marad darabos a fehérjeporom?

Figyelt kérdés

Miután 3 év folyamatos edzés során sem sikerült jelentősebb izomtömeget növelnem köszönhetően a zsírban gazdag táplálkozásomnak, elhatároztam, hogy kipróbálom a fehérjeport. A pultos csávó kezdőként a Beef proteint javasolta, úgyhogy abból vettem epreset. Bár így utólag megbántam mert rettenetes íze van :D Na mindegy, a lényeg az, hogy amikor beleteszek egy pohár vízbe egy adagoló kanálnyi port, nem tudom teljesen csomómentesre kutyulni. Ott maradnak ilyen fehérjedarabkák és bármennyire is sokat kutyulom, nem tűnik el hanem vagy a pohár szélére ragad vagy a kanalan marad rajta amivel kutyulom vagy néha kikanalazom és megeszem.

Mit lehet tenni ez ellen, hogy ne legyen darabos és miért ilyen?



2020. júl. 13. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Használj shaker-t. Pohárban soha nem fogod kikeverni. :)
2020. júl. 13. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2020. júl. 13. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Bizony shaker.

De abba is először vizet,majd a port.


Mert ha fordítva csinálod,akkor is csomos marad

2020. júl. 13. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
19%

Shakerben is csomós marad, ráadásul a fél karod leszakad a fáradtságtól mire szétrázod az egészet

Javaslom turmixgép vásárlását, 10 másodperc alatt csomómentesre turmixol mindent

2020. júl. 13. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
En is turmixolom sokkal finomabb :D
2020. júl. 13. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Evőkanál kristálycukorral kavard el, mielőtt ráöntöd a vizet, először egy kicsit, akkor nem lesz csomós.
2020. júl. 13. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Por alulra, shakert picit megrázod/ütögeted (tető nélkül), hogy az alján elterüljön a por, ne egy adagolókanál alakú nagy paca legyen, ráengeded/öntöd a vizet, úgy, hogy ne egy helyre menjen az egész, hanem mindenhol érje. 10-15 mp alatt összerázod. Egy darab csomó nem lesz benn.


Azért csomós, mert az ilyen nagy összeállt bumszlik szélét éri csak a víz, aztán egy golyó lesz belőle.

2020. júl. 13. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Elárulom úgy kell, mint rántás/habarás esetében. Nagyon alap skill, elég vicces, mennyi ember bénázgat vele. Kevés folyadék az adag porhoz, elkavarod csomómentesen, hígítasz rajta kicsit, lejön a pohár faláról, mehet fullra, elkavarod.
2020. júl. 13. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyszer kuytultam én is magamnak, de hánynom kellett tőle kb.😄


Azóta ha nincs shakerem vagy turmixgépem akkor inkább tejből, cukorból meg kakaóból kását csinálok belőle.

2020. júl. 14. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

Az alapprobléma, hogy rádsózták a marha proteint, ami hírhedten rosszul oldódik.

Én is belefutottam ebbe, jó ötletnek tünt a marha, de soha többé. Még edzés elején bekevertem es 1-1.5 óra alatt a csomók annyira felaztak, hogy fel is oldódtak egy-két rázással.

És a poharat felejtsd el, séker vagy turmixgép.

A tejsavó a legjobban oldódó.

Tojás proteint rád ne sózzanak, mert az meg habzik. Edzés előtt bekevertem és edzés végén is ott volt a hab. Pokol fos.

2020. júl. 16. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!