Nagyon darabos a fehérjém a shakerbe, mitől?
Eskü ihatatlan pedig felrázom rendesen.
Nem tudjátok a titkát, mitől lehet normális?
Eddig ez az első mert ma kezdtem bele az edzésbe. Így ahogy lehúztam de a hányinger keringetett.
valószínűleg hulladék kategóriás cucc :)
próbáld meg szénsavas ásványvízbe tenni és úgy rázd össze
Hát akkor ez rossz választás volt nagyon örülök neki... Holnap veszek másikat.
Egyébként a jó minőségűeket még jó ízűen lelehet húzni vagy ahhoz is kicsit kell "kitartás" ?
Csak találgatni lehet, mert ezt látni kellene?!?
- Nedvességet kapott,
- Miből áll ha dizájnerről van szó.
-
"
Jó minőségű fehérje nem darabos a shakerBEN.
"
Ezzel a véleménnyel vitatkoznék!!! Mert ha valami nem instant attól még lehet minőségi fehérje. SŐT!
Hogyha a shakerben benne hagyod azt a műanyag rácsot az segít az oldódásban. Hogyha nem csont száraz a shaker akkor maradhatnak darabok benne jobb minőségű fehérjénél is.
Amennyiben ilyen fontos hogy tényleg jó íze legyen a fehérjének akkor szvsz Scitec 100% whey prof és Biotech nitro pure whey gold a legfinomabb. A Scitec egy idő után nekem már túl édes volt ezért váltottam Biotech-re, de tényleg marha jó ízeik vannak. Hogyha 1 kilósnál nem veszel nagyobb kiszerelést akkor szerintem mindegy melyiket veszed nem fogsz csalódni.
Biotech Nitro-t egyébként lehet venni gymstore.hu-n marhajó áron, nem reklám csak én is onnan vettem.
:) A shakerben benne kell hagyni azt a műanyag rácsot, attól shaker, különben tehetnéd simán bögrébe és kutyulgathatnád kiskanállal is:)
Próbáld először a folyadékot beletenni, aztán a port, hátha jobb lesz. A zacskót pedig mindig zárd vissza légmentesen. Nem kell azért kidobni, ha veszel másikat, azzal kicsinyenként összekeverheted, aztán majd elfogy. A Biotech nitro whey pedig tényleg finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!