Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin vízmegtartása miatt...

Kreatin vízmegtartása miatt normális hogy nehezebb vagyok? És lányoknak is ajánlott szedni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
11%
Fiúknak is értelmetlen
2020. júl. 9. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
14%

Normális a súlynagyobbodás de ez majd elmúlik ahogy abbahagyod a kreatin kúrát

Lányok meg minek szednék? Azért, hogy felpüffedjenek meg bevizesedjenek tőle?

2020. júl. 9. 14:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Ugyanazért mint a fiúk :) izmosodni szeretnék (alsótest leginkább)
2020. júl. 9. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Én nem hallottam még, hogy lányok kreatinoztak volna

Egyébként is sok értelme nincs a kreatinnak, beköt pár hétre egy csomó vizet aztán kúra végén meg kipisilod aztán visszaesel oda ahonnan elindultál

2020. júl. 9. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azert ez nem ennyire fekete feher, mint az utolso leirta. Ha mar elertel egy szontet, ott lehet ertelme, kezdokent meg nem ad semmit.
2020. júl. 9. 17:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Fel eve csinalom komolyabban.
2020. júl. 9. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha jok a gyakorlat kivitelezesek, technikak, rendben van az etrend, akkor erdemes kiprobalni.
2020. júl. 9. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Kipróbálod aztán rájössz te is hogy kb értelmetlen volt, de nem drága szóval hajrá
2020. júl. 10. 06:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Igen van:) a kreatin a tobbi tapkieggel ellentetben meg alatamasztottan hasznos is. csodat ne varj tole. csak vizet kotott meg a szervezeted. ez nem fog felpuffadt kinezetet adni, inkabb az izmaid fognak teltebbnek tunni. aranyos tapkieg, de ne varj tole sokat. szerintem meget folyamatosan az 5g/nap nem kell tolteni meg kurakat csinalni azt eleg a clennel:)
2020. júl. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!