Vidéki konditermek légköre tényleg sokkal normálisabb, mint a Pestieké?
Az biztos, hogy vidámabb.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__105..
Én eddig csak egyszer edzettem Pesten, a Lantos Johnny termében, de ugyan úgy le lehetett edzeni, mint itthon a 10 ezres városban. Persze ahogy mondták, nálunk mindenki ismer mindenkit, kb. csak az 1/5-e cserélődik. Régen persze itt is más volt, arányban több volt a cserélődő kezdő, mint a keménymag.
Viszont ahogy a pesti teremben láttam, nem nagyon ismerték ott az emberek egymást, max 2-3 ember köszönt egymásnak. Nálunk mindig ha jön valaki, előbb végig szeruszol mindenkivel, majd edzés végén elköszön, további jó edzést kíván stb.
Szerintem mind2nek meg van az előnye-hátránya. Pesten picivel könnyebb az edzésre koncentrálni, meg elvegyülni, mint írtad jobb a felszereltség is, nálunk meg edzőtárs sem kell motiváció terén, mert lényegében az egész terem az ember edzőtársa. Na meg az ember ismeri a rendőrök nagyját, ami néha szintén kisebb előny, még akkor is, ha nem kihágásról van szó, hanem el kell intízni valami pírokat.
Pincetermeknél ez meg méginkább érvényes, ott olyan, mintha az ember kimenne a haverokkal egy sörre, dumálni meg minden, csak sörözés helyett edzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!