Miért vesznek sokan protein port? Normális étkezéssel is be lehet vinni minden ami szükséges, akkor minek venni a drága, agyonmarketingezett mű porokra?
Hallod kérdező, foglalkozz a saját dolgoddal! Nem a te pénztárcád bánja, és semmi jogod nincs ez által másokéban, illetve a forgalmazókéban turkálni.
Te nem iszol. Te dolgod. Örülünk, hogy neked ennyire rohadtul kiegyensúlyozott az életed, a munkád, 2 gyerek lóg rajtad, vezeted a háztartást, dolgozol, heti 3x próbálsz elmenni kondiba és 2 félét főzni a gyerkeknek és a feherjedús kajád magadnak amit persze kiméregetsz halál pontosan. Te nem veszel, de más igen. Senki nem kérdezte a véleményed, de arra viszont nem kaptál jogot és felhatalmazást senkitől, hogy pálcát törj bárki felett is.
8-as vagyok. Látom nem sikerült értelmezni a leírtakat, hogy a rohanó nap nap utánban én miért veszek fehérjét, csak azt hogy 2 gyerekem van. Gratulálok az agyi szintedhez. Nincs további mondanivalóm számodra. Ha pedig csak kötekedni tudsz, akkor szépen kérlek, hogy ne gyakorizz, hanem oldd meg a saját problémádat, ami miatt beleállsz másokba, ne ránk vetítsd ki és rajtunk töltsd ki a gondjaidat.
De ennyi erővel akkor visszadobom neked a labdát hogy kit érdekel hogy téged zavar?
További sok sikert neked az életben, gondolom nagyon sok barátod lehet ilyen viselkedéssel, és a kollégák, na meg a kondisok is imádhatnak, hogy megvetéssel vagy irányukba. Az hogy valaki fehérjét iszik, nem a te dolgod, tanuld meg a tőled független dolgokat elengedni, ahogy én is elengedem a kérdésed, és téged, mert egy kis furkálódó senki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!