Szükséges a fehérjepor?
Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég 140 kilórol lefogytam 100 kilóra, szeretnék tovább fogyni olyan 80 kiló körülire. Elkezdtem saját súlyos valamint súlyzós edzéseket is csinálni a meglévök mellet mert az elégetett zsírt szeretném izommal potolni, ehhez mindenképen szúkséges a fehérjepor, vagy elég lenne csak fehérjében gazdag ételeket enni.
Többektől hallotam hogy a fehérjepor segít mert gyorsabban lehet töle izmosodni, nekem viszon a fogyás még egyenlöre a lényegesebb, mert hallotam hogy hízlalhat is.
2020. ápr. 7. 22:34
1/3 anonim válasza:
fehérjepor csak akkor szükséges hogy ha a kívánt mennyiséget nem tudod bevinni a rendes táplálkozás során.
3/3 anonim válasza:
1# megválaszolta.
Nem fog gyorsabban nőni tőle. Tápanyag ugyanúgy a fehérje. És szilárd kajaval jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!