Átlagember, és valamilyen fizikai munkás mennyivel húzhat fel? 1 ismétlés.
Figyelt kérdés
Én egyszer kihívtam egy fizikai munkást egy felhúzó párbajra, és nyilván nem kondizik meg semmi, és felállt a szemem láttára 150 kilóval. Persze görbe háttal és szar technikával, de akkor is.2020. jún. 30. 22:30
1/3 anonim válasza:
Átlagember, tapasztalatból: 60-80kg. Van aki gyengébb (pl skinnyfat irodista aki életében nem edzett sem sportolt) és erősebb, egy tanítványom aki megtermett tanyasi srác volt és a házimunka mellett bringázott, első edzésén 120-at húzott egyenes háttal.
Fizikai munkásból is van aki 80kg alatt húzna, de egy melós aki 50 év alatt van, nincs porckopása sem sérülése, eszik rendesen és van egy minimális mobilitása, jóval erősebb lesz az átlagembernél.
2/3 anonim válasza:
Nagyon nagy a szoras. Van aki relative szabalyosan, dinamikusan meg tud mozditani 100-120 kilot is, meg van akinek 40 kg is gondot okoz. Fizikum es testfelepites fuggo.
3/3 anonim válasza:
Hát én a skinny irodistákhoz tartozom és 150 kilonál még éreztem hogy simán menne többel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!